Aamu oli taas verkkainen. Olin töissä vasta puoli kaksitoista. Nuori työkaverini oli siellä silmät punaisena ja itkeneen näköisenä. Hänen koiransa oli kuollut edellisyönä. Koira ei ollut Tampereella, vaan se asui tytön vanhempien luona Kajaanissa. Tyttö oli vannottanut vanhempiaan ilmoittamaan kun koiralle tulee lähdönhetki. Hän olisi matkustanut pikaisesti jättämään koiralle jäähyväiset. Viime yönä tytön kännykästä oli sitten loppunut akku. Annoimme tytölle kriisiterapiaa ja juttelimme paljon eläimistä. Tyttö lähti kotiin suremaan. Puhelintyötä on vaikea tehdä itku kurkussa.

Pomo kyseli, tarvitseeko kukaan kottia. Palkkaennakkoa ei sitten kukaan tunnustanut tarvitsevansa. Pomo ehdotti myös että jos katkaisemme PlusTV:n myyntijakson vasta 15.2, eikä jo kuun vaihteessa kuten oli sovittu. Kyllähän se minulle sopii: nyt on kaksitoista myyntipäivää jäljellä tällä korkeimmalla portaalla.

Kävin siellä Tampereen radion haastattelussa. Tietysti haastattelu oli suora. Se kesti noin hieman vajaat kymmenen minuuttia. Haastattelu myös nauhoitettiin siltä varalta jos he laittavat sen myös nettiin. Mitään mokia en mielestäni tehnyt, tai en niitä ainakaan huomannut. Jos sen nyt pääsisi kuuntelemaan, niin voi olla että ei tulosta pitäisikään niin hyvänä. Pääasia että kurssi ja yhdistys sai ilmaista mainosta.

Töiden jälkeen matkasin Sokokselle. Täydensin minun ja pojan vitamiinivarastoja. Poika syö (vähän pakolla) nestemäistä kalaöljyä ja minulla ne on pillerin muodossa. Aamulla otan myös vitamiinia pillerinä ja nesteenä. Tutkailin luontaistuoteosastolla myös nestettä poistavia pillereitä ja samassa muistin että minullahan on niitä kotona. Huonomuistisena yleensä unohdan pillerit, joita pitää nauttia useamman kerran päivässä. Aamurutiinina pillerit ja nesteet eivät niinkään unohdu.

Aamulehden Moro-liitteestä oli tullut sähköpostia. Eivät voi kuulemma julkaista juttuani, vaan se on siirretty Tänään-osion päällikön luettavaksi. Saa nähdä minkä päätöksen herra tekee. Tori-lehdestä ei ole kommentoitu juttuani ollenkaan.

Poika oli ollut kaverillaan ja tuli kotiin vasta ilta yhdeksän aikaan. Otin repusta ne hakukaavakkeet ja yritämme täyttää ne viikonloppuna. Poika oli muuten tehnyt makoisia Runebergin torttuja eilen koulussa. Sain eilisellä kotimatkalla viestin kännykkääni: sinua odottaa kotona Runebergin tortut.