Nukuttiin pitkään pojan kanssa. Minä heräsin yhdentoista aikaan ja poika ennen yhtä. Kaverini poikkesi meillä kahvilla. Hän oli ollut yön töissä ja on vielä kaksi seuraavakin yötä työn touhussa. Maanantaina hän lähtee poikaansa morjestamaan Bostoniin. Poika oli juuri joululomalla kotonaan ja palasi jenkkeihin vasta viikko sitten. Äidin matka oli sovittu ennenkuin oli varmistunut pojan joululoma.

Kahvittelun jälkeen menin suihkuun. Iltapäivällä hain itselleni ja pojalle pitsat. Imuroin alakerran ja nyt on pyykit koneessa. Eilen siivosin keittiön aika perusteellisesti.

Jääkaappi on nyt niin tyhjä, että olisi oiva hetki siivota se. Jos tässä nyt ei muuta tähdellistä tapahdu, niin taidanpa siivota sen.

Poika on ollut koko päivän tietokoneella. Käytti sentään koiraa ulkona päivällä. Nyt hän katselee Moskua telkkarista. Haluaisi että minä menen katsomaan myös. Ehkä menen. En vaan pidä pääosanesittäjästä ollenkaan. Kai Lehtinen on aika törppö julkisen esiintymisen mukaan. Näyttelijänä hän on keskivertoa. Minulla meni maku mieheen kun olen nähnyt hänet pari kertaa telkkarissa joissakin hienoissa juhlissa. Mies oli pukeutunut ihan kauheisiin rääsyihin. Hänet oli kutsuttu juhlaan omana itsenään, ei roolihenkilönä. Oikealla pukeutumisella kunnioitetaan juhlan isäntää tai emäntää. Tapoja saa olla.

Tutustuin tänään uuteen blogiin. Terävä kirjoittaa lyhyesti, mutta asiaa. Ja nuoruuden innolla.