Rento sunnuntai ja taas sai nukkua pitkään. Kuinkahan jaksan taas herätä huomen aamulla aikaisin. Pojalla se vasta huomenna onkin aamujen aamu. Koko loman on nukkunut puolille päivin ja huomenna kello pirahtaa seitsemältä.

Siivosin sen jääkaapin vasta tänään. Katselin samalla ohjelmaa Elviksestä. Sitten lähdin ruokakauppaan hakemaan täydennystä. Tein makaronisalaatin ja paistoin vohveleita.

Tarkoitukseni oli puhdistaa rännit, lämpötila oli juuri ja juuri plussalla. Sain tuettua alumiinitikkaat kohti sadevesikouruja ja pääsin tarkistamaan ne. Kouruissa oli yllättävän vähän mönjää, mutta se vähäkin oli jäässä. Niinpä puhdistus siirtyy suojakelille.

Tikkaiden kanssa huseerattaessa tuli vaihdettua toiseen pihavaloon uusi polttimo. Nyt on pihassa valoa kunnolla. Uudet tikkaat laitoin varaston ulkoseinustalle, niillä on pituutta juuri himpun verran liikaa etteivät ne mahdu sisälle varastoon.

Hinkusin tytärtä ja poikaa kanssani elokuviin katsomaan uusinta James Bondia. Eivät lähteneet. Poika ehdotti että katsotaan Bondi sitten kun se tulee videovuokraamoon. Sovimme että menemme ensi viikonloppuna katsomaan uusinta Vares elokuvaa. Juha Veijonen on ihan mukavaa katseltavaa, ja onhan siinä mukana muitakin hyviä näyttelijöitä.

Tytär tuli illalla taas pesemään pyykkejä. Toinen koneellinen on nyt pyörimässä ja minä lupasin laittaa ne kuivumaan. Tytär lähti takaisin uuteen kotiinsa. Hän on ollut aika alamaissa viime päivinä. Luulin että häntä risoo se muuttolaatikkojen keskellä asuminen ja se että remontti ei edisty tarpeeksi vauhdikkaasti. Mutta todellinen syy taitaakin olla finni. Tai paise. Tyttärellä on leuassa sisäinen finni. Nuorella elämä on ihan kauheaa kun naama kukkii. Joko minä olen saanut tartunnan tai sitten sairastuin solidaarisuudesta. Mutta minulla on nyt myös finni sekä leuassa että nenänpielessä. Apuva!

Kun ei menty elokuviin, niin katselin pojan kanssa Pulttibois  DVD:tä. Kooste paranee vaan mitä pidemmälle päästään. Nyt jaksoissa esiintyivät jo Apuva-mies ja Herra 47. Jatkossa on tulossa loistavat mannet.