Siirsin aamulla herätystä moneen kertaan torkulle. Töissä olin vasta yhdentoista aikaan. Ennen viittä lähdin kotiin, kun olin saanut ne kuusi kauppaa aikaiseksi. Kuukausitavoitteesta puuttuu enää kahdeksan kauppaa ja myyntiaikaa on kolme päivää jäljellä. Luultavasti pääsen tavoitteeseen.

Kun pääsin kotiin, niin vakituinen lenkkikaverini soitti ja kysyi lähdenkö hänen kanssaan koiraa metsästämään Lempäälään. Lupauduin. Sovimme, että kaverini hakee ensin loukun Orivedeltä koirahoitolasta ja ottaa sitten minut kyytiinsä. Ehdin sillä välin juomaan teetä ja syömään leivät.

Matkasimme Pirkanhoville, missä kaverini on töissä. Irtokoira oli majaillut huoltoaseman pihalla jo muutaman päivän. Illalla koiraa ei näkynyt, mutta tuoreita jälkiä kyllä näkyi. Teimme pienen lenkin aseman läheisyydessä koiraa huhuillen. Joimme pullakahvit huoltoasemalla ja kaverini viritti loukun. Ruuaksi hän laittoi koiran purkkiruokaa ja jauhelihaa. Aseman valvontakamera kuvaa loukkua ja kaverini työkaverit lupasivat soittaa heti kun koira on saatu loukkuun.
362197.jpg