Kirjoitin jutun avioehdon ja lasten huoltoa koskevien sopimusten tekemisestä. Ideana on se, että lapseen kohdistuvat sopimukset tehtäisiin myös ennen avioeroa, kuten avioehtokin tehdään. Ihan vaan mahdollisen eron varalta. Kuinka moni saisi avioehdon soviteltua vasta eron jälkeen? Siinä kävisi samalla lailla, kun nyt lasten huoltoa, elatusta ja tapaamista sovittaessa. Riitojen jälkeen edessä olisi kallis oikeuskäsittely.

Lähetin jutun Moroon ja Tori-lehteen. Toivottavasti julkaisevat juttuni. Aihe on nyt ajankohtainen. Tampereella järjestetään tulevana viikonloppuna sekä avioeron ABC-kurssi ja häämessut. Messuvieraat voisivat myös poiketa kuuntelemassa faktaa mahdollisen eron vuoksi. Puolet liitoista päätyy eroon, se on tosiasia.

Avioeron ABC-kurssi                         


Lauantaina 3.2.2007 klo 13.00 - 17.00
Tampereen Vanhalla kirjastotalolla Keskustorilla. Musiikkisali 3. krs.


Keskitytään lasten huoltoa, tapaamisia ja elatusta koskevaan lainsäädäntöön ja käytännön ratkaisuihin. Mahdollisuus kysymyksiin. Paikalla on myös lakimies.


Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia. Ei järjestettyä lastenhoitoa.

Laitoin sähköpostia Väinö Paunulle. Kummastelin sitä, kun viime yönä bussia ei kuulunut ei näkynyt. Missähän oli vika? Tuskin mitään korvausta on luvassa, mutta kun saisi edes asialliset perustelut. Eilisissä juhlissa mukana ollut kaverini tekee myös valituksen.

Kävin kaverini kanssa taas Lempäälässä, sitä irtokoiraa etsimässä. Olimme liikkeellä kaverini äidin vaihdossa tulleella autolla. Vähän niin kuin koeajolla. Volvossa ei lähteneet lämmöt nousuun ollenkaan. Onneksi autossa oli penkinlämmittimet. Paluumatkalla lämmöt nousivat hiukan, kunnes ne taas menivät nollaan. Kuulemma Volvon tyypillisiä sähkövikoja?

Niin, koira ei ole mennyt loukkuun. Ensi yötä varten loukkuun laitettiin uutta evästä: nyt houkuttimena on maksamakkaraa. Näimme koiran ja kaverini syötti sille nakkeja. Hän on menossa huomenna sitten niiden rauhoittavien pillereiden kanssa pyydystämään koiraa. Arvioimme koiran painoksi 20 kiloa. Minulla on naapurissa samankokoinen koira ja se painaa sen verran. Näin kertoi koiran isäntä.

Pakkanen on taas kiristymässä ja aionkin lämmittää takan samalla kun katselen Idolsin. Poika on ollut koko päivän kaverillaan pelaamassa. Täytyy nyt tutustua hänen koulurepussa oleviin ammatinvalintaoppaisiin ja hakupapereihin.