Sähköpostissani oli kutsu Kiloklubilta. Olin kokeeksi jäsenenä varmaan vuosi sitten, kun kokeilu oli ilmaista. Nyt minua houkutellaan sinne takaisin. Vuoden jäsenyys maksaa 69 euroa, normaalihinta on 89 euroa. Viikon ajan saa olla ihan ilmaisena jäsenenä. Ei paha. Mietin asiaa.

Niin. Töissä erehdyin soittamaan miehelle, jolla on telemarkkinointikielto päällä. Minä en sitä tiennyt, soitin vain listan mukaan annettuihin numeroihin. Mies oli erittäin äreä (siihen hänellä oli hyvä syy) ja tivasi kuka ja mistä soitetaan. Kerroin tiedot ja pyysin anteeksi. Mies uhkasi että asia ei jää tähän. Annoin tiedot pomolleni ja hän selvittelee asiaa. Ensimmäisenä tietysti tarkistetaan onko telemarkkinointikielto todellakin voimassa. Kielto on voimassa vain kolme vuotta ja sitten se pitää uusia. Vasta huomenna kuulen mikä tämän miehen tilanne on.

Kuulin myös huhuja, että PlusTV:n myyjät siirtyvät uuteen toimipisteeseen. Paikka ei ollut vielä tiedossa. Sain kauhealla väännöllä ne kuusi kauppaa tälle päivälle. Hartiat on jumissa ja päätä särkee.

Vakituinen lenkkikaverini oli palannut tänään Bostonista. Lento oli ollut vuorokauden myöhässä. Hän on kuulemma lihonut monta kiloa reissussa, vaikka kävi uimassa päivittäin. Sen verran minäkin tiedän painonhallinnasta, että syöminen vaikuttaa 80 % ja liikunta 20 %.

Poikakin on tervehtynyt. Yskä vaivaa kyllä edelleen. Hän oli mennyt kaverilleen kun palasin töistä. Latasin pojan kännykkään aamulla R-kioskilla puheaikaa. Pojalta tuli heti kiitosviesti takaisinpäin kun uusi saldo ilmestyi puhelimeen.

Pakkanen on lauhtunut ja nyt satelee kauniisti lunta. Taidan kumminkin lämmittää takan ja katsella samalla neloselta dokumenttia äitien vatsamakkaroista.