Eilen aamulla soitin työvoimatoimistoon ja peruin osallistumiseni yrittäjäkurssille. Virkailija onnitteli minua uudesta työpaikasta. Tänään tuli sitten aikuiskoulutuskeskuksesta infoa tästä yrittäjäkurssista. Täytyy nyt vielä ilmoitella sinnekin peruutus.

Tänään olin aamulla menossa ammattiliiton toimistoon viemään päivärahahakemusta. Toimisto oli poikkeuksellisesti tänään kiinni. Uusin yrityksen huomenna. Rahaakin olisi sitten taas tulossa.

Työssä pääsin tavoitteeseen ja hieman ylikin. Työ tuntuu vieläkin mukavalta ja takana on jo viisi työpäivää. Kampanjaa on vielä helmikuulla ja sitten aloitan kait liittymien myynnin. No, en ajattele asiaa vielä niin pitkälle. Päivä kerrallaan ja tavoite kerrallaan.

Tytär tuli hakemaan pyykkejään. Innostui samalla siivoamaan vanhaa huonettaan. Opiskelu sujuu kuulemma hyvin, nyt on menossa luentosarja oikeusjärjestelmistä. Tytär on menossa koelauluun. Ei Idolsiin, vaan yliopiston kuoroon pyrkimään. Hän on aikoinaan harrastanut kuorolaulua monta vuotta.

Ilmoitin itseni ja tyttären Nordean säästämisen iltaan Tampere-talolle. Raha-asiat kiinnostavat tytärtä, minua kiinnostaa enempi illan muu tarjonta: vapaamuotoista seurustelua, musiikkia ja tarjoilua.

Tänään taas lajittelin jätepapereita. Ennen joulua tuli ihan mahdottomasti mainoksia, eikä tarjonta ole nytkään pahemmin vähentynyt. Nyt tulee postia alennusmyynneistä. Meille ei kylläkään tullut tänään mainoksia. Sain laitettua maanantaina vihdoinkin postilaatikkoomme lapun Ei mainoksia, kiitos. Jätepaperitouhuun on siis tulossa helpostusta.