Nyt se on todettu. Illalla telemarkkinointi ei onnistu, ihmiset ovat pahemmalla päällä kuin päiväsaikaan. Tänään sain muutaman kiukkuisen vastaanoton soittooni. Yksi henkilö ilmoitti että ”akku loppuu” ja kerran lyötiin luuri korvaani. Kaksi miestä kirosi ja pärräsi, kun taas ollaan jotain myymässä. Mikä niitä ihmisiä risoo. Telemarkkinointikiellon saa yhdellä puhelinsoitolla. Sitten saa olla rauhassa. Itse olen aina kaikille ihmisille ystävällinen, tai tämä on ainakin vakaa pyrkimykseni päivittäin. Meillä on paljon mukavampaa täällä elää, kun olemme ystävällisiä ja kohteliaita toisillemme. Kaikesta huolimatta sain tavoitteeni täyteen ja 96 % asiakkaista oli mukavia.

Pojalla on edelleen kuumetta yli 38 astetta. Hän oli nukkunut kolmen tunnin päiväunet, mutta kurkkua särkee edelleen. Toin sairaalle Stockmannilta pisara tomaatteja. Ne olivat todella hyviä, huomenna ostan niitä lisää. Poikani pitää tomaateista yli kaiken.

Hain työmatkan varrella olevasta K-kaupasta ilmaisen kahvipaketin ja ostin ruokia kotiin. Bussipysäkillä tapasin siskoni tyttären ja hänen poikaystävänsä. He olivat myyneet toisen autonsa ja olivat varsin tyytyväisiä. Auto oli pitänyt ajaa Hämeenlinnaan ja he odottelivat kyytiä kotiin rautatieaseman luona. Siskoni toinen tytär oli tulossa noutamaan heitä. Poikakaveri lupasi ostaa minulta PlusTV-kortin.

Ilta meni Lostia ja Idolsia katsellessa. Koira odottelee ulospääsyä ja lumitöitäkin pitäisi tehdä. Aura-auto on taas tehnyt mahtavan vallin kulkuväylälle. Huomiseksi on luvattu pääkallokeliä. Olkaa siis varovaisia liikenteessä.