Heräsin jo kahdeksan jälkeen. Tienoo oli hiljainen. Teki mieli alkaa lyömään kattilankansia yhteen ja herätellä naapurit, mutta en toki tehnyt niin. Viime yön jäljet näkyivät: piha oli sotkeentunut rakettien jämistä ja auton katto oli täynnä raketeista pudonnutta silppua.

Kävin purkamassa postilaatikon ympäriltä narut. Sidoin eilen postilaatikon varmuuden vuoksi ettei sinne laiteta raketteja. Meillä on kerran hajotettu postilaatikko, mutta se ei tapahtunut uutena vuonna. Joko olen tulossa vanhaksi tai sitten viisaammaksi, mutta mielestäni rakettitouhu on mennyt ihan älyttömäksi. Näin on.

Tänään olen laittanut ruokia tyttären ja hänen poikakaverinsa pakastimesta saaduista lihoista. Paistoin itselleni ja pojalle perunoita ja sipulia voissa. Uunissa kypsyi fileet mausteliemessä ja valkosipulissa. Hyvää oli, nam. Ruuan jälkeen nukuin tietysti päiväunet koiran kanssa.

Unieni aikaan oli tullut kaksi tekstiviestiä. Toinen naapuri pyysi lenkille ja toinen kahville. Lenkin pyytäjälle ilmoitin että heräsi justiinsa ja mennään toisella kerralla. Lähdin toiselle naapurille kahville ja olinkin sillä reissulla pari tuntia. Oli mukava rupatella monista asioista.

Kotiin päästyäni tein lihamurekkeen ja laitoin sen uuniin. Huomenna paistan vielä porsaansuikaleet, sitten on kaikki nuorten pakastimesta saatu ruoka valmistettu.

Tytär on tulossa vielä tänään tänne suihkuun ja tietokoneelle, vaikka kello on jo yli kymmenen. Heillä ei pääse vielä suihkuun uudessa asunnossa ja tavaroita ei ole saatu purettua. Vaatehuoneesta puuttuu korijärjestelmä ja kalusteita on kokoomatta. Mitään ei kuulemma löydy mistään, vaikka tavarat oli pakattu hyvin. Onneksi tyttärellä on lomaa vielä tuleva viikko.

Aion mennä huomenna kaupungille. Vien työvoimatoimistoon anomuksen yrittäjäkurssille ja etsin jonkun ihanan paitapuseron. Täytyy vielä tänään tai viimeistään huomenna tehdä loistava liiketoimintasuunnitelma. Jee!

Suunnitelmat tälle vuodelle on vielä tekemättä. Perehdyn niihin paremmalla ajalla ja palaan asiaan täällä. Aion ainakin pukeutua värikkäämmin kuten Obeesia ja laihduttaa kuten Ikivalkea.