Maksoin tänään Elisalta tulleen laskun. Siinä laskutettiin kännykkäni käytöstä ja laskutusjakso oli 2.11.2005-9.1.2007. Aamulehdessä olikin tästä aiheesta juttua äskettäin. Kuinka kukaan voi tarkistaa onko lasku oikein? Elisa perustelee laskutusta oman järjestelmänsä puitteissa. Tarkistelevat laskutusta jne. Aika kuppainen firma tämä Elisa. En jaksanut alkaa soittelemaan asiakaspalveluun, sinne on kuulemma noin tunnin jonotusaika. Harkitsen kyllä operaattorin vaihtoa.

Kirka on kuollut tänään. Hän menehtyi samanikäisenä kuin Juice Leskinen. Kuka viihdetaitelija on seuraava? Ei kahta kolmatta, sanoo jo sananlaskukin. Tanssii tähtien kanssa hakee varmaan nyt kiireellä uutta osallistujaa ohjelmaansa. Kirka oli hyvä laulaja ja hän esitti hienoja lauluja.

Huomenna meillä töissä aloittaa kaksi uutta työntekijää, molemmat ovat 17-vuotiaita poikia. Tonen heistä on kuulemma mestarimyyjä. Hän kertoi tänään että hänen tavoitteensa on myydä 150 PlusTV-korttia kuukaudessa. Hyvä tavoite ja toivottavasti hän pääsee siihen. Minä sain tehtyä 130 kauppaa kuukauden sisään ja olen siihen varsin tyytyväinen.

Lunta satoi tänään jonkun verran. Tein lumitöitä aika minimaalisesti. Tielle johtaa kapean lumikolan levyinen polku, mutta Aamulehden jakajalle tein paremmin tietä. Umpeen jäätynyt auto olisi hyvä herätellä huomenna töiden jälkeen. Voisi vaikka mennä ruokaostoksille, jääkaappi on taas aika väljästi sisustettu.

Irtokoirasta ei ole mitään tietoa. En ole ollut kaverini kanssa yhteyksissä. Hän tekee yötyötä ja on tavoitettavissa aika satunnaisesti. Huomenna tiedustelen asiaa.