Aamulla vein päivärahahakemuksen liiton toimistolle. Nyt odottelen sieltä rahoja. Annoin uuden verokortin pomolle ja huomautin hänelle että sehän on voimassa vasta 1.2 lähtien. Viime vuoden verokorttini on Aamulehdessä, Moron juttujen takia. Soitankin huomenna Aamulehden palkanlaskijalle, jos hän voisi antaa sen korttini minulle takaisin.

Sähköpostiini oli tullut työtarjous. Laitoin jouluaattona Mollin sivulle esittelyn CV-nettiin ja sillä perusteella eräs työnantaja otti nyt yhteyttä. Laitoin vastauksen ja kieltäytymisen. Poistin esittelyni CV-netistä. Paikkavahti on vielä toiminnassa ja sähköposti meinaakin tukkeentua vapaista työpaikoista. Täytyy kohta lopettaa sekin palvelu.

Työpäivä meni ihan hyvin. Pääsin tavoitteeseeni ja hieman ylikin. Asiakkaat ovat edelleen mukavia. Mielestäni en puhu kovasti Tampereen murretta, mutta tänään eräs Mikkeliläinen mies vinoili minulle ”nääs, nääs”. Hassu mies.

Kurkku on vaan ihan älyttömän kipeä. Naapurin rouvalta kuulin vinkin, että sitruunalla kurlaaminen voisi auttaa. Siispä huomenna sitruunakauppaan, mars.

Naapurin rouvan ja hänen puolisokean koiran kanssa tuli tehtyä pieni lenkki illalla. Ilma on nyt viilentynyt aika paljon. Nyt ei osaa taas laittaa tarpeeksi vaatetta päälle. Käsineetkin on hukkuneet jonnekin, kun niitä ei ole pahemmin viime aikoina tarvinnut.