288481.jpg
Tässä ovat ostokseni: olkalaukku, hammaslankaa, vitamiinijuomaa ja kissanheinää. Rahaa ei siis paljonkaan kulunut. Tosin kahviin ja syömiseen meni lisäksi noin 10 euroa. Kokonaiskustannukset jäivät alle kuudenkymmenen euron.

Ideaparkissa oli aika vähän asiakkaita ja sama määrä näytti olevan remonttimiehiä paikalla. Asiakkaat lähinnä kiertelivät ja katsastivat kauppoja. Hyvin harvalla näkyi ostoksia matkassa. Joka puolella rakennettiin ja fiksailtiin paikkoja. Esimerkiksi ravintolan vessassa peiliä ei oltu vielä kiinnitetty seinään, se oli vaan nojallaan lavuaarin vierellä. Kaikki kassakoneet eivät hyväksyneet pankkikortteja tai kassat muuten tilttailivat. Emme millään ehtineet kiertämään koko aluetta neljässä tunnissa. Retki oli kyllä ihan mukava, meitä oli paikalla seitsemän oppilasta ja yksi opettaja.

Menin heti retken päätyttyä Metsoon allekirjoittamaan Juicen surunvalittelukirjan. Kiittelin hyvistä lauluista ja kirjoituksista, allekirjoitukseksi laitoin oman ja poikani nimet. Tytär oli käynyt allekirjoittamassa jo viime viikolla.

Metsosta meni työhaastatteluun. Olin hieman etuajassa ja pääsinkin heti haastatteluun. Mielestäni haastattelu meni hyvin. Ilmoitin että mieluusti tekisin päivä- ja iltavuoroja. Torstaina tai viimeistään perjantaina saan tietää sainko paikan.