Aamulla meillä oli koululla päätöskahvit ja todistusten jako. Tunnelma oli hieman haikea. Olimmehan olleet yhdessä opiskelemassa yhdeksän kuukautta ja meillä oli oikein mukavaa yhdessä. Otettiin valokuvia ja halailtiin kakkukahvituksen parissa. Opettajalle annoimme lahjakortin Pentikille ja kolme opettajaa sai meiltä ruusun.

Minä jäin vielä tilaisuuden jälkeen tulostelemaan koululle ja kävin viimeisen kerran syömässä koulun ruokalassa. Tai en ehkä viimeisen. Jos nyt pääsen sinne yrittäjäkurssille, niin olen jo tammikuun lopulla takaisin tässä koulussa. Ans kattoo ny.

Koko päivä on ollut sateinen ja tosi tuulinen. Kun saavuin kotiin puolenpäivän jälkeen, menin pienille päiväunille. Tarkoitus oli nukkua vain reilu tunti, mutta nukuin kaksi ja puoli tuntia. Heräsin kaverini soittoon. Hän kyseli lähtisinkö hänen ja hänen poikansa kanssa Tallinnaan perjantaina. Poikani lähtisi myös mukaan. En ole edes puhunut asiasta pojalleni vielä mitään. Minua ei huvita lähteä, enkä kyllä usko että poikakaan on lähdössä. Mieluusti lähtisin keväällä tai kesällä reissuun, eikä pelkkä shoppailumatka kiinnosta.

Katselin Lostin nauhalta, kun se jäi näkemättä viime torstain teatterireissun takia. Tein itselleni ja pojalle pikapitsat. Toivottavasti emme saa ruokamyrkytystä. Pakastepitsapohjat olivat nimittäin menneet vanhaksi jo vuonna 2005. Oli niin kauhea nälkä taas, enkä halunnut lähteä enää kauppaan. Pojalle en kertonut pakasteiden päivämäärästä mitään. Ainakaan vielä ei ole mitään vatsanväänteitä.

Huomenna menen työkkäriin näyttämään kurssitodistusta ja ilmoittautumaan taas työttömäksi. Käyn samalla Pikapestissä ja henkilöstövuokrauksessa haastattelussa. Iltapäivällä on yksi työhaastattelu. Tutkailen myös Mollin sivut, onko sinne ilmestynyt uusia työtarjouksia.