Viiden aikaan räjäyteltiin ensimmäisiä pommeja talomme läheisyydessä. Poikajoukolla oli jotain savupommeja, en tiedä onko ne edes laillisia. Koko tienoo oli sankan savupilven varjossa pitkään. Meillä ei ole nyt yhtään raketteja ja pommeja. Poika ei niitä nyt halunnut, enkä minäkään. Tämä koko raketti- ja pommitouhu on karannut ihan mahdottomaksi. Kunpa vanhemmat edes valvoisivat lastensa touhuja.

Iltapäivällä kävin tyttären ja hänen poikakaverinsa vanhalla asunnolla. Sulatin jääkaapin (siellä oli mahdottoman iso jääköntsä) ja purin tietokoneen muuttovalmiiksi. Pyyhin pölyjä ja pesin kylpyhuonetta. Tytär oli pakannut tavarat hyvin järjestelmällisesti. Pahvilaatikoissa luki sisältö ja ohjeena oli myös mihinkä huoneeseen laatikko oli menossa. Tytär oli nukkunut vain muutaman tunnin ja on menossa taas ensi yönä töihin.
322368.jpg 

Menin ruokakaupan kautta kotiin. Ostin muut ainekset Näyttelijöiden salaattiin, mutta unohdin ananasmurskan. Taidan tehdä salaatin vasta huomenna ja hakea murskan huoltoasemalta. Joulukinkku on nyt tuhottu kokonaan, söimme vihon viimeisen siitä tehdyn kinkkukiusauksen.

Kun kinkkukiusaus oli uunissa, poikkesin pikaisesti kaverilleni kahville. Hän oli tehnyt hyvää Boston kakkua. Kaverini on myös menossa ensi yöksi töihin.

Nyt olen lajitellut jätepapereita. Jouluksi tehty pikasiivous on nyt mentävä läpi. Aattona keräsin kaikki tärkeät ja vähemmät tärkeät paperit muovipusseihin sekaisin. Nyt on olohuoneen lattialla vinot pinot papereita ja jätepaperipussit täyttyvät. Ihan hyvää hommaa tehtäväksi uudenvuoden aattona.

Oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta kaikille täällä vierailleille!