Unitauti vaivaa edelleen. Heräsi taas vasta puolen päivän aikaan. Ensi tiistaina pitäisi vitamiinijuoman vaikutus näkyä. Sitten olen pirteä kuin peipponen.

Tytär tuli käymään iltapäivällä ja lähdimme yhdessä yliopiston kirjastolle. Tytär lainasi pari kurssikirjaa ja kävimme syömässä Linnassa. Minäkin sain opiskelija-alennuksen, kun sanoin olevani opiskelijan äiti. Aina kannattaa tingata!

Kotimatkalla poikkesimme entiselle työkaverilleni kahville. Kyllä meillä taas juttua riitti. Tämä nainen on ollut paras työkaverini tähän mennessä. Hänen miehensä lainasi meille videon Mommilan veriteot 1917, hänellä oli avustajan rooli elokuvassa. Hänen kuvansa on videon kannessa.

Vielä poikkesimme tyttären asunnon remonttia katsomaan. Siellä tyttären poikakaveri remontoi kaverinsa kanssa pesuhuonetta. Sitten minulle tulikin kiire kurssin päättäjäisiin.

Menin autolla Metro-Auto areenalle, Kaatopaikalle hohtokeilaamaan. Ilmoittautuneista oli kolme peruuttanut tulonsa ja ratavarauksissakin oli epäselvyyttä. Oli tapahtunut päällekkäiset varaukset, ja ensin näytti ettemme pääse ollenkaan keilaamaan. Sitten meille saatiin rata kahdeksi tunniksi ja meitä keilaajia oli paikalla kahdeksan. Minä voitin ja tulokseni oli yli 120 pistettä.

Osa porukasta lähti kotia kohti heti keilauksen jälkeen. Minä vein autollani kolme kurssikaveriani Linnainmaalle pub Liverpooliin. Siellä ei ollut ruokaa tarjolla, ainoastaan sipsejä. Minulla oli niin kauhea nälkä, että sanoin lähteväni kotia kohti. Ja grillin kautta. Ostin itselleni hampurilaisen ja pojalla hot dogin. En tiennyt että tytärkin oli vielä siinä vaiheessa kotona, olisin toki hänellekin jotakin ostanut.

Tytär oli jatkanut entisen huoneensa siivoamista ja hyvä niin. Roskiin meni taas paljon tavaraa, jätepapereita kertyi sekä kirpparitavaraa. Ihanaa että siivous ja raivaus etenee.