305012.jpg
Kaverini kävi tänään meillä aamukahvilla. Hän oli herännyt aikaisin ja oli vienyt autonsa harjattomaan pikapesuun. Auto jäi likaiseksi ja tuulilasiin tuli molemmille reunoille vaaksan mittaiset halkeamat. Nyt on epäselvää maksaako Neste korvaukset tuulilasista vai vakuutusyhtiö. Huonon pesutuloksen takia hän sai uuden ilmaisen pesun.

Kävin Pikapestissä kertomassa tästä kioskiyrittäjästä ja minun työhaastattelusta. Pikapestin työntekijä ymmärsi hyvin asiani ja sanoi ettei mitään karenssia tule, vaikka kieltäydyn työpaikasta. Hän kertoi myös että heillä on ollut todellisia vaikeuksia saada tälle kioskille uutta työntekijää. En ihmettele asiaa ollenkaan. Minun työhakuni ei ole nyt aktiivinen Pikapestin kautta, vaan haen itse uutta työpaikkaa. Joka päivä tulee sähköpostiin yli kymmenen uutta viestiä Paikkavahdin kautta. Kioskiyrittäjän piti muuten soittaa minulle tänään illalla. Eipä ole soittanut ja kello on jo yli 22.

Ostin Tiimarista 45 valkoista kirjekuorta. Maksoivat yhteensä euron. Aloin askartelemaan joulukortteja ja samalla koristelin kuoret myös. Löysin vanhat puhallustussit ja niillä sabluunan kanssa koristelu sujui hyvin. Hyvin ja hyvin. Osa tusseista oli aika kuivuneita ja sain puhaltaa ihan täysillä että sain musteen leviämään. Ihan päästä huippasi välillä. Tulikohan puhallettua flunssapöpötkin kortteihin? Korteista ja kuorista tuli ihan hienoja. Huomenna etsi kaikki osoitteet ja postitan kortit.

Flunssa on nyt menossa ohi. Tietysti heti helpotti, kun kävin ostamassa apteekista nenäsumutetta ja Buranaa. No, onpahan vastaisuuden varalta tropit kotosalla.