Pojan kanssa katselimme toisen vuokrafilmeistä, toinen oli jo eilen katsottu. Miami Vice oli todella huono, Poseidon oli ihan katseltava.

Hain tyttären tuulimyllyn luota ja sain moitteita siitä etten ajanut autoa ihan parkkipaikalle asti. Tytär joutui kävelemään hieman pidemmälle. En viitsinyt edes hermostua tai loukkaantua hänen valituksistaan. Joulu on ohi, niin jo taas saa olla oma herttainen itsensä. Meinaan tällä tytärtäni. Hän on todellinen on-off ihminen. Joko älyttömän hyvällä päällä tai sitten kiukkuinen. Ihana lapseni.

Lapseni lähtivät sitten autollani sukulaisiaan katsomaan. Pikkusiskoaan morjestamaan Hyhkyyn ja isänsä äitiä Epilään. Tapasivat isänsäkin pitkästä aikaa. Kivaa oli ollut ja se oli mukava kuulla.

En kyllä ehtinyt paljoakaan heidän kanssaan keskustelemaan. Lapset palasivat kyläreissultaan vasta ilta kymmeneltä. Tytär otti autoni lainaksi huomiseen asti ja poika lähti suoraan kaverilleen. Poika lupasi palata kotiin vasta huomenna. Huomautin, että huominen on heti kahdentoista jälkeen. Pojilla on kuulemma menossa lanitus (lanitus = pelataan verkossa pelejä).

Leivoin lihapasteijoita samalla kun katselin telkkaria. Maajussille morsian tuli katsottua ja Mogadishu Avenue.

Olen taas laittanut monta työhakemusta eteenpäin. Oikeastaan en edes muista minne kaikkialle olen laittanut hakemuksen. Kohta varmaan laitan hakemuksia toiseen kertaan samoihin paikkoihin. Kirjanpito olisi tässäkin asiassa poikaa. Eilen laitoin Mollin sivulle oman CV:ni esille. CV-netti on ihan tyhmä ohjelma, vain kolmeen ammattialaan voi hakea kerralla. Minä kun olen moniosaaja, niin rajoitteista on haittaa. Vaihtelen hakukohteita muutaman viikon välein, ei kait siinä muukaan auta.

Huomenna olemme menossa Hämeenkyröön siskoni luokse kylään. Mukava nähdä myös siskon kissoja ja koiria.Toinenkin siskoni tulee myös sinne miehensä ja tyttärensä kanssa. Hauska sukulointireissu siis luvassa.