On niin turvallinen olo, kun kissa on tuossa selän takana lattialla. Sillä on tärkeä tehtävä: mahdollisten hiirien vangitseminen. Pyysin kissan tänne yläkertaan tietokoneen äärelle ja kiltisti se tulikin. Tänään ei ole kyllä kuulunut hiirten rapistelua. En ole ostanut mitään hiirenmyrkkyä, kissa riittäköön tässä vaiheessa.

Manpowerilta soitettiin ja ilmoitettiin että Elisan Contact Centerin pomo haluaa haastatella minua. Minulla on siis huomenna taas työhaastattelu. Puhelinmyyntipaikan kanssa sain sovittua uuden haastatteluajan, se on viikon päästä tiistaina.

Huomenna menemme tämän myyntikurssimme kanssa retkelle Ideaparkkiin. Koululla pitää olla klo 9.30. Matkaan lähdemme koulun pakettiautolla ja opettajan autolla. Varmistin opettajalta että varmasti ehdin myös haastatteluun. En usko että me siellä kovinkaan montaa tuntia jaksamme kävellä. Onneksi huomenna tulee veronpalautukset. On sitten millä ostaa, jos jotakin hyvää aletuotetta tulisi vastaan. Huomenna kun olen kaupungilla, menen allekirjoittamaan Juice Leskisen surunvalittelukirjan. Allekirjoitusaikaa on venytetty perjantaihin 8.12 asti.

Tänään en ole tehnyt juuri mitään. Lämmittelin eilistä jauhelihakeittoa pojalle ja itselleni. Poika oli tehnyt koulussa pipareita ja toi niitä kotiin. Syönkin nyt ensimmäiset joulupiparit teen kanssa, kun katselen Mogadishu avenueta. Sarja ei ole kovin kaksinen, mutta on siinä muutama hyvä näyttelijä.

Kävin sentään kirjastossa, kun oli pakko. Olin jo kertaalleen uusinutkin lainat, mutta tänään ne oli palautettava. Aikamoisen kassillisen toin uusia lainoja kotiin. Lainasin neljä DVD:tä: Eppu Normaalin ja Turo’s Hevi Geen levyt, äänikirjat Knalli ja sateenvarjo sekä Heli Laaksosen Korvallissi runoi. Kirjoja otin vain kolme lainaksi: Avain omaan yritykseen, Nalle Puh ja johtamisen taito sekä Nalle Puh ja ongelmanratkaisun taito. On ainakin jouluksi lukemista, palautuspäivä on vasta tammikuulla.