312133.jpg
Vein vanhempieni haudalle kynttilän ja samalla kävin tietysti Juicen haudalla. Kuten kuvasta näkyy, kynttilöitä oli tuotu paljon hautapaikalle. Niitä tuodaan varmasti huomenna lisää. Juice Leskisen haudan luona oli jatkuva vilske. Hautapaikka onkin varsin helppo löytää pääportin läheisyydestä.

Niin, en löytänyt sitä kinkkumittaria enkä viitsinyt lähteä uutta kaupasta ostamaan. Laitoin kinkun paistopussiin ja paistoin ensin puolituntia 200 asteisessa uunissa. Sitten vähensin lämmön sataankymmeneen asteeseen. Kaiken kaikkiaan kinkku oli uunissa seitsemän tuntia.

Ruokakaupassa oli vielä käytävä hakemassa perunoita, peruna- ja lanttulaatikkoa, ulkolyhdyt ja joulusuklaat. Hong Kongista ostin pihavalosarjan, ne olivat nyt puoleen hintaan. Ajattelin antaa verkkomallisen valosarjan tyttärelle sinne rivitalon pihalle, mutta huomasin vasta että heillä ei olekaan pihapistoketta katoksessa. Virittelin sitten ne valot pihavarastoni seinustalle. Onneksi poika ja hänen kaverinsa auttoivat minua. Oli aika hankalaa asennella niitä vesisateessa. Niin, Tampereella sataa ihan silkkaa vettä. Lunta on vielä sentään hieman maassa ja kävelytiet ovat todella liukkaita.

Poika tuli muuten eilen kotiin jo kahdentoista aikaan yöllä. Eipä jäänyt kaverilleen koko yöksi pelaamaan kuten viimeksi kävi. Sitä en sitten tiedä kuinka pitkään hän pelasi täällä kotona minun nukkumaan menon jälkeen. Pojan kaveri on ollut meillä koko illan. Pelaavat tuolla alakerrassa pleikkarilla. Minä kävin hakemassa Makuunista pari filmiä. Klubilaisille oli tarjous, että tänään vuokratut filmit pitää palauttaa vasta maanantaina.

Tytär on tulossa poikakaverinsa kanssa meille syömään iltapäivällä. Siivouksesta on vielä loppusilaus tekemättä. Poika sentään imuroi tänään ja niin saa tehdä huomennakin.