315409.jpg
Olimme sovitusta ajasta vain puoli tuntia myöhässä. Meidän oli tarkoitus olla siskoni luona kahvilla kolmen aikaan. Minä olin suunnitellut aikataulun hyvin, mutta suunnitelma petti. Tytär vasta heräsi soittooni ja saapui kotiin silloin kun meidän piti jo olla matkalla. Poika keksi että hänen on mentävä suihkuun ennen kyläreissua. Ruokakin syötiin ennen lähtöä.

Onneksi positiivisesta ajattelusta on hyötyä. Olisimme voineet olla myöhässä ja pahalla päällä. Nyt olimme vain myöhässä ja hyvällä päällä. Tytär tosin yritti saada riitaa aikaiseksi veljensä kanssa ennen lähtöä. Veli oli kuulemma hölötellyt turhia juttuja eilisellä kyläreissulla.

Mennen tullen matkalla kuuntelimme Juhani Töytärin Saavutusten seikkailua. Siitä saa kyllä aina hyvän mielen ja uusia ajatuksia elämäänsä. Nyt pohdin tavoitteita ja kuinka ne saavutan. Ensin pitää olla Miksi ja sitten Miten. Eli päätä mitä haluat ja sitten etsit keinot sen saavuttamiseksi. Helppoa?

Kyläreissu oli mukava. Naurettiin ja kerrottiin juttuja. Siskon tytön poikakaveri oli varmaan vähän ihmeissään meidän lennokkaista jutuista. Mutta huumorintajuinen hänkin on, mukava poika. Leikimme kissojen ja koirien kanssa. Siskollani on nyt kaksi koiraa ja kolme kissaa. Välillä suhde oli vähän toisin päin. Hänellä oli neljä koiraa ja yksi kissa. Kuvassa on yksi kissoista, meidän kissan pentu.

Kun pääsimme kotiin, lähdin vielä tyttären kanssa käymään kaverillani kahvilla. Tytär lähti siitä autollani kotiinsa. Kaverini kanssa kävimme pika pikaa Juicen haudalla. Matkalla nappasimme kaverini pojan matkaan mukaan. Kuten arvelinkin, nyt haudalla oli paljon enemmän kynttilöitä kuin aaton aattona. Kynttilöitä oli vierivieressä noin viiden neliön alueella.

Huomenna on sitten se työhaastattelua edessä. Kaupunkireissulla käyn samalla ostamassa tyttärelle syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kosmetologille.