Eilinen show Ilveksessä oli loistava. Kyllä sai nauraa Tarja Haloselle ja Matti Vanhaselle. Ja 80-luvun ilmiöille. Vinkkinä neuvottiin että sisäinen kauneus tulee ulkoa. Jos tähän esitykseen saa vielä lippuja, niin menkää ihmeessä katsomaan. Oli muuten mukava olla savuttomassa ravintolassa. On muuten aivan sama mitä sinulla on päällä kun menet yökerhoon ja meikkaatko ollenkaan. Siellä on niin pimeää, ettei kukaan näe mitään kunnolla. Ja kuumakin siellä on.

Kävin kaverini kanssa kiertämässä Kaukajärven ja siinä matkalla kastelimme jalkamme ihan totaalisesti. Koira oli rapainen ja märkä kun saavuimme kotiin. Tytär pesi koiran ja nyt se on puhtoinen kuin mikä.

Kävin tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Kaverini talo on myynnissä ja tänään oli ollut esittely. Kuusi pariskuntaa oli käynyt ja yksi heistä oli todella kiinnostunut. Toivottavasti saa nyt talonsa kaupaksi. Naapurustostani on myyty syksyn aikana kolme taloa ja kahdesta on hintaa pudotettu roimasti ensiarvion jälkeen. Yksi taloista meni ensimmäisellä esittelyllä hintaan 168 tuhatta euroa. Toisessa oli pyynti ensin 280 tuhatta euroa, sitten 240 ja lopulta 199. Tarjous oli varmaan vielä sen alle. Kolmannesta pyydettiin 240 tuhatta, alennettiin 210:n ja sitten 178:n. Tarjous oli varmaan taas alle pyydetyn. Aika hurjia hintahaitareita.

286111.jpg
Tulimme sitten tyttären kanssa kotiin ja istuimme ihan rauhassa alakerrassa. Äkkiä kuului kolahdus yläkerrasta ja samassa kissamme juoksi alakertaan hiiri hampaissaan. Kissa kulki alakerrassa ja piteli hiirtä suussaan. Minä olin siinä vaiheessa seisomassa ruokapöydällä. En tiedä kumpaa pelkään enemmän hiirtä vai hämähäkkiä. Ihan shokissa kuitenkin pelkäsin. Tytär sai hiiren kissalta ja vei sen ulkoroskikseen. Päätimme siivota yläkerran perusteellisesti tulevalla viikolla. Huomenna etsin kaupoista myös hiirentappovälineitä. Arvatkaa onko nyt jännittävää istua täällä yläkerrassa tietokoneen äärellä? Ja kuunnella mahdollista rapinaa.