Eilen illalla kaverini soitti ja pyysi lenkille. Käveltiin sitten koirien kanssa tunnin verran. Kaverini tekee yötyötä ja nyt vapaiden alkaessa olikin nukkunut kellon ympäri. Aamu seitsemästä ilta seitsemään. Vaikeaa tuo rytmin pito yötyöläisellä.  

Poika oli tosi myöhään kaverillaan eilen. Soittelin ennen puoltayötä hänelle, mutta poika totesi että nyt on viikonloppu ja heillä oli pelit pahasti kesken. Poika tuli kotiin vasta puoli kahden aikaan.

Niinpä me taas nukuimme melkein puoleenpäivään. Nyt olemme menossa Makuuniin, siellä kampanjoidaan ja filmejä saa nyt vuokrattua parilla eurolla. Vaikka viimeksi vannoin, etten syö pitsaa pitkään aikaan, niin nyt haemme myös pitsat.

Lisäys klo 18.30

Nyt on jo toinen filmeistä katsottu, nimittäin Mission Impossible. Räiskettä ja vauhtia, kyllä sitä katseli ihan mielellään. 16 Blocks katsotaan huomenna. Kaukajärven Makuunissa oli vain yksi myyjä töissä, vaikka menossa oli kampanja. Yllättävän vähän aikaa silti meni jonotukseen.

Minulle tulikin yllättävä meno yökerhoon tänään. Tytär oli ostanut kaksi lippua tähän esitykseen Ilveksen yökerhoon. Hänen poikakaverinsa ei jaksakaan lähteä sinne, joten minä lähden . En kyllä jää esityksen jälkeen viihteelle, vaan tulen suoraan kotiin autolla.