Nukuin tietysti aamulla pommiin. Heräsin vähän yli yhdeksän ja kymmeneltä oli se näytön arviointi. Ehdin juuri kymmeneksi työharjoittelupaikalle. Siellä arvioitsija jo odotteli minua.

Arvioinnissa meni vajaat kaksi tuntia. Minulle tehtiin kysymyksiä ja esittelin keräämääni materiaalia. Välillä oli työnantaja kertomassa osaamisestani ja liikkeen ainoa työntekijä antoi arvionsa myös. Lopuksi todettiin että kaikki suosittelivat tutkintolautakunnalle että saan myyjän ammattitutkinnon. Eli asia on siltä osin selvä. Varsinainen tutkintotodistus ja aikuiskoulutusstipendi tulee joulukuulla. Stipendi on 330 euroa ja veroton.

Tänään laitoin noin kymmenen euroa uhkapeleihin. Tein loton, kaksi kenoa, osallistuin supermonivedon porukkaan ja lisäksi ostin miniässän. Arvalla ei tullut mitään, ja viikonloppuna selviää muut kohteet. Tapasin muuten tänään tuttavan tuttavani, hänet joka oli voittanut Kenossa 6000 euroa viiden euron panoksella. Jos vielä yksi numero olisi osunut kohdalleen, hän olisi voittanut 250 000 euroa. Hänellä oli kupongissa se viereinen numero. Mikä siinä onkin että viereisen numeron osaa veikata oikein?

Laitoin tietoni tänään Opteam henkilöstövuokraukseen. Tein avoimen hakemuksen ja minuun otetaan yhteyttä myöhemmin. Heillä on tapana, että varsinainen hakemus tehdään toimistolla. Haluavat tietysti nähdä työnhakijan ja tehdä omat merkintänsä papereihin.

Minulla alkoi nyt neljän päivän vapaat. Tavoite on jälleen kirkas ja kristallinselkeä. Reipasta siivousta ja järjestelyä. Ihaillen olen lukenut muutamien bloggaajien kaappien ja varastojen siivouksesta. Yksi juttu on ihan sama lenkkeilyssä ja siivouksessa. Jälkeenpäin on erittäin tyytyväinen itseensä.

Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua!