Tämä teksti on nyt ihan sekaisin, korjaan asian kun Vuodatuskin on kunnossa.


Vuodatus on ollut nyt muutaman päivän huonossa kunnossa. Varmasti pian pääsemme takaisin normaalitilaan. Sitä täällä odotellaan toiveikkaana.


Kun kommentointi ei ole onnistunut, niin tässä tuli huomattua kuinka tärkeää se on. Vaikka kuinka ilmoittaisin, että ihan omaksi ilokseni näitä tekstejä kirjoittelen. Niin se ei olekaan totta. Kommentit ovat tosi tärkeitä. Samoin muille kommentoiminen.


Mutta tähän päivään, arkitouhuihin. Olin työharjoittelussa lahjatavaraliikkeessä ja poika oli työharjoittelussa Rautiassa. Molemmilla sujui päivä ihan mallikkaasti. Minä purin joulutavaroita esille ja hinnoittelin niitä. Työpäivän jälkeen hain Makuunista  Da Vinci-koodin. Ihan katseltava elokuva. Mutta kirja on parempi, niinhän se on aina.


Tytär tuli illalla taas pesemään pyykkiä. Otti pari korvapuustia pakkasesta ja söi ne. Lähdimme käymään naapurissa, kun siellä oli taas ongelmaa sen Huuto.netin kanssa. Naapurin koneella sähköpostin lähettäminen oli todella ongelmallista. Todella hidasta, apua. Heillä on jotakin mömmöä koneella. Sinänsä ei ihme, sillä he käyttävät selaimena Internet Exploreria ja sähköpostiin Outlookia. Juuri niitä ei pitäisi käyttää.


Huomenna minulla on vapaapäivä. Tarkoituksena on keskittyä työnhakuun. Illalla on erään yhdistyksen syyskokous. Keskiviikkona erään toisen yhdistyksen syyskokous. Että näin.