Eilen illalla sain jo siivottua kissan vessan ja tänään oli vuorossa ihmisten WC. Pölyimurissa on uusi pölypussi paikoillaan ja imurointi alkaa kohta. Eli melko hyvällä mallilla siivous.

Tytär kävi tänään ja toi kaksi koneellista pyykkiä. Poikakaverin pesukone oli mennyt rikki. He ostavat uuden koneen vasta sinne uuteen asuntoon. Tytär vein yhden koneellisen pyykkiä myös poikakaverinsa isän luokse pesuun. Otti sitten märät pyykit mukaansa ja vei ne taloyhtiön kuivaustilaan. Toinen koneellinen tuolla on vielä pyörimässä ja minä laitan ne sitten kuivumaan.

Poikkesin kaverini kanssa nuorten uuden asunnon remonttia katsomassa. Homma etenee siellä hyvin. Kylpyhuoneessa oli kuivausmatto paikallaan, kosteusvaurion kuivaaminen kestää noin kaksi viikkoa. Seinät oli levytetty osittain ja uudet ovet odottelivat paketissa asennusta. Lupasin mennä maalariksi työmaalle sitten kun on maalauksen aika.

Poika on ollut koko päivän kaverillaan. Toivottavasti on saanut siellä ruokaa. Ennen lähtöä hotkaisi vain yhden makkaramunakkaan. Poika oli herännyt aamulla siihen, että hänen nenästään tuli verta. Onneksi verta ei tullut mahdottomasti, mutta kuitenkin. En muista että hänellä oli aiemmin ollut nenäverenvuotoa.

Sain nyt vasta ruuan uuniin. Eilen löysin hyvän ruokaohjeen netistä. Nyt on valmistumassa Peppi Pitkätossun voimavuoka. Lisäsin ohjeeseen yhden sipulin ja laitoin nyt ihan tavallista Koskenlaskijaa sekaan. Koskenlaskijassahan on tarjolla vaikka millä maustettua versiota. Annos on melko suuri, pelkäsin että kaikki ainekset eivät mahdu vuokaan. Ihan piripinnassa vuoka uuniin laitettaessa olikin.
257135.jpg257137.jpg


Kuvassa vuoka ennen ja jälkeen paiston. Vaikka se oli piripinnassa, niin ei se yhtään yli kiehunut. On muuten tosi hyvää! Tällä sitä jo herkuttelen.