Vuodatus oli eilen pimeänä, en päässyt päivittämään. Tämä on siis perjantain tarina.

Lähdin työharjoittelusta ennen kolmea ja menin poikaani vastaan Rautialle. Poika on siellä tettiläisenä (TElämään Tutustuminen). Pojan kengät ja housut olivat betoninpölyssä. Tettiläiset olivat tänään olleet puhuttelussa istumisen takia. Yleensä kun he ovat istuneet, niin joku henkilökunnasta on tullut laittamaan heidät töihin. Olen kyllä teroittanut pojalle, että aina edellisen työn loputtua on mentävä kysymään uutta työtä. Ihan kiusaksi asti. Ensi viikko kuluu hänellä vielä Rautiassa. Saa sitten tsempata.

Nyt on asiakasomistajapäivät ja lähdimme ostoksille. Menimme Sokokselle ostoksille ja tytär olikin jo siellä valmiina. Varasimme pojalle kengät, vyön ja pari DVD:tä. Tytär oli löytänyt talvisaappaat. Veimme tyttären kotimatkalla hänen asunnolleen. Tytär oli menossa ensi yöksi töihin. Heidän talollaan oli ollut putkirikko ja hanasta tuli ruskeaa vettä.

Poika lähti kaverilleen heti kun saavuimme kotiin. Minä lähdin naapurin rouvan kanssa Kalevan Prismaan. Varasin sieltä jalkalampun, kännykän akun ja mustat talvikengät.

Tytär menee huomenna sekä Sokokselle että Prismaan poikakaverinsa kanssa hakemaan ostoksemme. Poikakaverilla on käytössä henkilökunnan alekortti. Saamme alennusta Sokokselta 30 % ja Prismasta 20 %. Yhtä säästöä vaan. Minulla on kyllä rahat niin finito, että pystyn maksamaan tyttärelle ostokset vasta torstaina kun liiton rahat tulevat.

Sain todella hyvää palvelua kaikilta myyjiltä, sekä Sokoksella että Prismassa. Kiitos!