Taas nukuttiin  pojan kanssa pitkään. Kaverini soitti kahdentoista maissa ja herätti minut. Hän oli myös juuri herännyt ja oli tulossa meille aamukahville. Keitin meille kahvit ja laitoin molemmille pari paahtoleipää. Poikakin heräili ja laittoi itselleen aamupalaa.

Kaverini houkutteli minua Karibian risteilylle, ajankohta olisi vasta 2008 keväällä. Hän oli alustavasti varannut itselleen ja pojalleen matkat. Harkitsen asiaa edes jonkun aikaa. Ehkä jatkan lottoamista?

Tarkoitukseni oli tänään yllättää vävykokelas remonttipuuhissa. Tyttären poikakaveri on uurastanut heidän asuntoremontissa illat ja viikonloput. Ajattelin leipoa korvapuusteja ja mennä niiden ja kahvin kanssa remonttipaikalle.

Aloin leipomaan. Tietysti minulla ei ollut tarpeeksi vehnäjauhoja. Hain lähikaupasta jauhoja ja ostin samalla kertakäyttömukeja kahvia varten. Leivoin oikein sahramilla värjättyä pullaa. Sitten soitin tyttärelle ja kyselin onko hänen poikakaverinsa vielä remontissa. No ei ollut, oli pitänyt tänään vapaapäivää. Ilmoitin että pullia voi noutaa täältä, mutta tytär ei tullut käymään.

Menin naapuriin pullien kanssa ja joimme siellä kahvit. Neuvoin samalla naapurin rouvaa Huuto.netin ilmoituksen kanssa. Saimme laitettua ilmoituksen kuvan kera nettiin. Huomenna vien kaksi tulostettua ilmoitusta lähikauppamme ilmoitustaululle. Huomenna olen taas menossa työharjoitteluun. Tiistain ja keskiviikon olen vapaalla, eli työnhaussa.

Poika ei saa vielä uusia kenkiä Rautiaan työharjoitteluun. Vanhat kengät saavat kelvata sinne betoninpölyyn. Suojakäsittelen omat ja pojan kengät suihkeella ennen käyttöönottoa.