Sain tosiaan pakattua talvirenkaat autoon ja autokin käynnistyi ilman lämmitystä hyvin. Renkaidenvaihto maksoi 20 euroa huoltoasemalla. Ajo sinne kesärenkailla ei ollut yhtään vaikeaa. Tytär jo eilen kyseli autoa lainaksi, mutta se ei nyt onnistunut.

Lähdin nimittäin suoraan huoltoasemalta työväenopistolle uuden julkaisujärjestelmän koulutustilaisuuteen. Kirjoittelen nettiin erääseen lehteen ja samassa tilassa on mahdollista pitää kaupunginosan sivustoja. Eräs entinen kurssikaverini oli paikalla myös. Menin sitten paljastamaan hänelle tämän nimimerkkini täällä blogilistalla. Hän varmasti ymmärtää olla paljastamatta sitä muille. Vai mitä rouva ML?

Kotiuduin vasta kahdeksan jälkeen ja sain soiton yhdeksän maissa. Eräs kaverini soitti minulle aikaisemmin illalla ja kysyi saako numeroani antaa eräälle miehelle. Suostuin. No, tämä mies sitten soitti. Puhuimme puhelimessa melkein kaksi tuntia. Niitä ja näitä. Aika paljon yksinhuoltaja –asiaa. Lopuksi mies pyysi minua treffeille, torstaiksi tai perjantaiksi. Kiemurtelin ja kieltäydyin. Mies sitten toivotteli hyvää yötä ja lopetti puhelun. Varmaan hän soittaa uudelleen? En tiedä mikä minulla on, mutta on niin hyvä olla vaan. Ehkä kaipaan uutta suhdetta, mutta olen niin laiska ja mukavuudenhaluinen. Kotona on hyvä olla ja energia ei riitä tsemppaamiseen. Katsellaan.

Tein taas uuden työhakemuksen, nyt henkilöstövuokrauksen kautta. Meinasi mennä hermo heidän lomakkeita täytellessä. Hakemusta ja CV:tä ei päässyt suoraan laittamaan, vaan oli täytettävä joka kohtaan koulutus ja työkokemus päivämäärineen. Mikä homma! Soittelen aamulla Manpowerille.