Soitin tänään työkkäriin ja sain tietää etten pääse hakemalleni kurssille. Paperivalinta oli eilen, eikä nimeäni ollut haastateltavien joukossa. Urasuunnittelukurssi olisi ollut juuri sopiva minulle. Nyt täytyy ottaa käyttöön varasuunnitelma B.

Nukuin aamulla pommiin (taas) ja menin työharjoitteluun vasta klo 11. Oikeastaan ei huvita enää yhtään olla työharjoittelussa. Tutkinto on suoritettu ja tämä loppuaika on vaan ilmaista työtä. Haluaisin käyttää loppuajan kurssista aktiiviseen työnhakuun. Ja sen varmaan teenkin.

Olen ollut ihan älyttömän väsynyt viime aikoina. Tänään otin yhden Berocca tabletin. Pakko saada piristystä ja C-vitamiinia. Berocca poretabletti liuotetaan veteen ja juoma on oranssia. Mutta jo parin tunnin jälkeen pissa muuttuu vihreäksi. Kyllä joo. Syön nyt muutaman viikon ajan Beroccaa ja toivottavasti piristyn.

Siivousrintamalla on tapahtunut melko vähän. Siivoilin pojan huonetta lähinnä pölyjä pyyhkien. Eilen pesin koneellisen pyykkiä ja tänään sain laitettua puhtaat vaatteet paikoilleen.

Huomenna taas työharjoittelua, aion kyllä lähteä jollakin verukkeella aikaisemmin kotiin. Illalla olen menossa parin likkakaverini kanssa hohtokeilaamaan.