Soitin tänään siskolleni ja sain kuulla uutisen. Hänen vanhempi tyttärensä on vahvasti raskaana ja laskettuaika on maaliskuulla. Minusta tulee siis mummon sisko! Laitoin onnittelut tekstiviestinä siskon tytölle. Ja kerroin uutisen myös lapsilleni. Onpa mukavaa kun sukuun tulee uusi tulokas.

Työharjoittelupaikassani valmistauduimme huomiseen synttärijuhlaan. Liike täyttää 25-vuotta ja huomenna on vuorossa juhlakahvitus. Omistaja leipoo tyttärensä kanssa täytekakkuja tänään. Liikkeessä on huomenna myös 3D-korttien valmistusta, tuote-esittelyjä ja arvontaa. Varmasti mukava päivä tiedossa. Vein mainoksia ilmoitustauluille kauppareissulla.

Piti meinaan lähteä oikein markettiin hakemaan kahvijogurttia. Teen viikonloppuna banaani-suklaamuffineja Rappiotädin ohjeella. Teen tupla-annoksen, koska muffinit ovat kuulemma todella hyviä. Kahvijogurtista en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta kyllä sitä löytyi.

Tytär poikkesi illalla. Kyllä, aivan oikein. Hän tuli taas pesemään pyykkiä. Ihmettelin, että kuinka kaksi ihmistä voi saada niin paljon pyykkiä aikaiseksi. Tytär piikitteli minulle, kuinka jotkut ihmiset käyvät suihkussa usein ja vaihtavat vaatteitakin usein. En minä mikään suttupytty epähygieenikko ole, mutta en kyllä alvariinsa ole vaatteitakaan vaihtamassa. Kohtuus kaikessa.

Tyttären poikakaveri on työmatkalla Kööpenhaminassa ja palaa reissusta lauantaina. Poikakaverilla on kutsuvierasliput ensi keskiviikolle Ideaparkkiin. Tai hän kyllä väittää ettei hänellä ole kuin yksi lippu. Tytär on menossa samana iltana taloyhtiön syyskokoukseen ja minä ilmoitin että voisin olla poikakaverin avec. Vähemmästäkin poika voi pelästyä. Osallistuin Aamulehden järjestämään kisaan, jossa oli palkintona lippuja tähän tilaisuuteen. Tuskin voitin, koska mitään yhteydenottoa ei ole tullut.