Nukuttiin pojan kanssa pitkään. Heräsimme kun pojan kaveri soitti yhdentoista aikaan. Minä lähdin aamupalan jälkeen naapurin rouvan kanssa kävelylle. Minulla oli koirani mukana ja naapurilla siskonsa kahdeksan kuukauden ikäinen poika vaunuissa. Kävelimme tunnin verran ja poika veteli sikeitä sen aikaa. Rento juttelulenkki oli mukava.

Poika lähti iltapäivällä kaverilleen, kun oli ensin katsellut Tiltin. Se on kuulemma pakko katsoa joka lauantai. Ohjelmassa esitellään peliuutuuksia.

Minä en ole oikein tehnyt mitään tänään. Kummasti vaan on aika kulunut. Suunnittelin kyllä pihan siivousta. Nytkin sataa vettä ja hanget ovat huvenneet kummasti. Lumen alta on tullut esiin sinne jääneitä esineitä. Jospa huomenna saisin niitä raivattua ja samalla saisin kesärenkaat autosta pihavarastoon.

Tytär kävi illalla tuomassa eiliset ostoksemme. Samalla hän pesi koneellisen pyykkiä. Nuoret olivat käyneet ostamassa pesukoneen, mutta saavat sen vasta kuukauden päästä. Tyttären kanssa kokosimme uuden jalkalampun. Se homma ei ollutkaan ihan helppoa. Meillä jäi ylimääräiseksi kolme millinpientä kierretappia. Joko ne puuttuu jostakin tai sitten ne olivat ylimääräiset osat. Kokoamisohjeissa ei lueteltu tarvittavien osien määrää. Lamppu on nyt jo olohuoneessa ja se toimii hyvin.

Poika poikkesi puoli yhdeksän aikaan kotona ja lähti saman tien toiselle kaverilleen. Tilasi iltapalaksi makkaramunakkaan. Tytär meni taas yöksi töihin. Viime yönä ei ollut yhtään oksennusta siivottavana, mutta tytär oli joutunut aukaisemaan miesten vessassa tukkeutuneen vessanpöntön ”Tulisuudelmalla”. Kehotin tytärtä kysymään pomoltaan tarkennusta työnkuvaansa. Pitääkö olla myös putkimiehenä?