Suunnitelmissa oli mennä tänään työharjoitteluun, mutta en mennyt. Katsotaan nyt menenkö edes loppuviikostakaan sinne. Tänään olen ollut kotona koko päivän, en ole edes meikannut.

Täytin Mollin sivulla olevan Pikapestin ja henkilöstövuokrauksen lomakkeet. Järjestelin erään yhdistyksen asioita ja varasin vanhan kirjastotalon kahteen eri tilaisuuteen. Laitoin sähköpostia hallituksen jäsenille ja siinä samalla alustavan version tulevasta jäsenkirjeestä.

Tein kaalipataa ja siitä tulikin erittäin hyvää. Kyllä äidiltä peritty valurautapata on ihan ehdoton ruuanlaitossa. Poika söi loput karjalanpaistista koulusta päästyään. Illaksi lähti kaverilleen.

Kaverini poikkesi meillä kahvilla. Hän houkuttelee minua ja poikaa edelleen Karibian risteilylle. Vähän hankala tehdä päätöstä, kun on koko elämä vähän rempallaan. Siis töiden suhteen.

Juttelin eilen siskoni kanssa puhelimessa. Kerroin että aion hakea yrittäjäkurssille. Hän piti ajatusta hyvänä. Kurssi alkaa tammikuulla ja kestää neljä kuukautta. Olen hahmotellut liikeideaa: moniosaamista ja yhtenä perustana olisi Bruce Fisherin jälleenrakennuskurssit. Olen koulutettu kurssinvetäjä ja muutaman kurssin olen pitänytkin. Kurssitodistus on taas niin hyvässä jemmassa, etten le löytänyt sitä vielä. Täytyy varmaan laittaa sähköpostia Kari Kiianmaalle, jos hän kirjoittaisi uuden todistuksen.

Harkitsen myös toista kurssia. Vaikutan varmaan epätoivoiselta ja sitä olenkin. Linja-autonkuljettajan kurssi alkaisi joulukuulla. Hakuaika loppuu torstaina, eli päätös on tehtävä nopeasti.

278631.jpg
Kun kaverini oli lähtenyt meiltä, heti sen jälkeen soi ovikello. Oven takana oli eräs naapuripariskunta. Tämä pariskunta asuu erittäin siistissä kodissa ja heillä ei ole lapsia. Yritän aina siivota hyvin kun he ovat tulossa käymään. Nyt meillä oli sen näköistä, kuin pommi olisi räjäytetty. Siis ihan pahimmanlaatuinen sekasotku. Kun minä olen kotona ja järjestelen asioitani, niin siinä on sitten paperit, puhelinluettelot, kalenterit, puhelimet, kynät ja muut tarvikkeet hujan hajan. Jätepaperivuori oli valunut osittain jo lattialle. En oikein ilahtunut heidän yllätysvierailusta. Kaiken lisäksi he olisivat halunneet katsoa pesuhuoneessamme olevaa lasitiilistä tehtyä väliseinää. He ovat tekemässä taloonsa saunatiloja ja harkitsevat lasitiilien käyttöä.

Pesuhuone vasta kauheassa kunnossa onkin. Pestyt ja pesemättömät vaatteet huiskin haiskin. Viemäriaukolla hiustukkoja jne. En päästänyt heitä pesuhuoneeseen. Pyynnöstä otin muutaman valokuvan lasitiilistä, lähinnä saumakohdista. Ei niistä kuvista ollut kuulemma apua. Lupasin että saavat huomenna tulla katsomaan sitä seinää.

Eli nyt on alettava siivoamaan ja pyykkiä pesemään. Tänäänkin on ollut vähän päänsärkyä. Ei oikeastaan mikään ihme, kun olen vaan sisällä ja enimmäkseen tietokoneen äärellä.