Heti kun heräsin, jo ennen puoltapäivää, laitoin karjalanpaistiainekset uuniin. Karjalanpaisti sai muhia uunissa nelisen tuntia. Iltapäivällä tein Rappiotädin ohjeella banaani-suklaamuffineja. Tein tupla-annoksen ja niitä tulikin sitten kolmekymmentä kappaletta. Olivat tosi hyviä, ainoa vika oli se etteivät ne nousseet kunnolla.

Poika lähti iltapäivällä kaverilleen. Minä tein yhden jutun Moroon ja laitoin sen sähköpostilla kuvineen eteenpäin. Katsastin myös Mollin sivut, olisiko sopivia työpaikkoja tarjolla. Löysin pari sopivaa ja laitan niihin hakemukset.

Illalla kävin tyttären ja naapurin rouvan kanssa nuorten asunnon remonttia katsomassa. Otin mukaan kahvia termarissa, maidon, sokerit, kupit, muffinit ja keksejä. Työmaalla oli kolme tyttären poikakaverin kaveria paikalla. En alkanut mainostamaan kahveja, kun pojilla oli kovasti asiaa keskenään. Aikamme siinä pällisteltyä, lähdimme naapurin rouvalle kahville. Meillä olikin ihan hauskaa kun joimme termarikahvit pahvimukeista. Ihan kuin retkellä olisi ollut.Tytär otti autoni lainaksi. Annoin hänelle mukaan karjalanpaistia ja muffineja.

Huomenna olen menossa sinne henkilöstövuokrausfirmaan. Ehkä käyn samalla muutamassa muussakin vastaavassa firmassa. Iltapäivällä käyn nykyisessä työharjoittelupaikassani kyselemässä, että eivätkö he todellakaan aio minua palkata osa-aikaiseksi. Luultavasti menen sinne vielä työharjoitteluun tiistaina ja torstaina. Keskiviikkona pidän vapaata, kun siskoni on tulossa päivällä kyläilemään.