Aamulla menin kymmeneksi lahjatavaraliikkeeseen. Pienen paikallislehden toimittaja oli tulossa paikalle haastattelemaan yrittäjää. Paikalla oli myös jo eläkkeellä oleva liikkeen perustaja sekä nykyisen omistajan tytär. Naisia kolmessa polvessa. Minä sain olla yksin liikkeen puolella ja haastattelua tehtiin takahuoneessa. Aamupäivä olikin hiljainen ja opettelin siinä samalla uutta julkaisujärjestelmää. Eilinen koulutus antoi vähän vinkkejä, mutta kirjalliset ohjeetkin on syytä lukea. Joomlassa käytetään avointa lähdekoodia. Eikö kuulostakin hienolta?

Kun haastattelu oli tehty ja kuvat otettu, minä jäin taas yksin liikkeeseen. Omistaja lähti kampaajalle ja hänen tyttärensä lähti viemään mummoa kotiin. Oli oikeastaan ihan hauskaa olla yksin. Vaikka kyllä minulla täällä liikkeessä on mukavat työkaverit, ei sen puoleen.

Töiden jälkeen olin tunnin lenkillä kaverini ja koiriemme kanssa. Kaverini kertoi Bostonin reissustaan. Koiralenkillä poikkesin äitini entisen naapurin luona. Tämä rouva on entinen kirjanpitäjä ja nyt pyysin häntä paikallisen yhdistyksen tilintarkastajaksi. Olisi aika vaihtaa tilintarkastajia, samat vanhat ukot ovat olleet hommassa jo pitkään. Varmasti ovat työnsä hyvin tehneet, mutta tuskin sitä hommaa himoitsevat. Hyvä saada aina välillä muutoksia aikaan.

Illalla kirjoittelin vielä materiaalia näyttökansioon. Saa nähdä pääseekö näytöstä ihan puhumalla läpi? Hygieniapassikin saapui tänään postissa.

Joku voittaa aina. Niin, tänään kävi moni hakemassa veikkaus- tai arpavoittoja. Eräs asiakas kertoi voittaneensa 1150 euroa voittajavedossa ja kuulin erään tuttavan voittaneen 6000 euroa Kenossa. Viiden euron panoksella. Huomenna on laitettava ainakin Lotto ja Supermoniveto vetämään.