Oikeastaan ne housut repesivät, kun vein puurokattilan ulkoportaille jäähtymään. Kumarruin alas ja samassa kuului Kräts! Kävin sekoittelemassa puuroa, jotta se jäähtyisi paremmin ja jälleen kuului Kräts. Nyt housuista on puntti melkein irti reiden kohdalta. Huomenna siis housukauppaan!

Päivä on kulunut enimmäkseen kotosalla. Heräsin yhdeksän kieppeillä. Luin lehden ja käytin koiran ulkona. Poika vei neljä pussia jätepapereita, kaksi pussia pahveja ja maitopurkkeja ja pussillisen metalleja keräyspisteelle. Sitten minä ja koiruus nukuimme neljän tunnin päikkärit.

Soitin tyttärelle, jos hän ehtisi käymään kanssani Kalevankankaan hautausmaalla. Kyllä hän ehti ja menimme sinne hänen poikakaverinsa pakettiautolla. Parkkeeraus tuotti hieman ongelmia kauheiden ruuhkien takia. Veimme vanhempieni haudalle kynttilän ja samalla siivoilimme lunta pois hautakiveltä. Nyt oli kynttilöitä hautausmaalla vähemmän kuin viime vuonna. Paluumatkalla kävimme tyttären ja hänen poikakaverinsa uudella asunnolla. Siellä oli remontti jo menossa. Otin muutaman valokuvan. Tytär vein minut takaisin kotiin ja matkalla kävimme Kaukajärven Nesteellä. Ostin leipää, leikkeleitä, maitoa ja tuoremehua.

Putsailin autoani lumesta. Varasin tänään läheiselle huoltoasemalle aikaa renkaidenvaihtoon. Aika on keskiviikkona. Toivottavasti auto lähtee sitten käyntiin.
Tässä alla kuva nuorten asunnon remontista. Laminaatit odottavat asennusta tulevan ruokapöydän kohdalla.

247936.jpg