Vapaapäivä sujui täällä koneen äärellä alkuun. Sitten laitoin hösseliksi.

Auto lämmitykseen ja siivous jatkui. Nyt oli kohteena kaapit. Pyyhin ovet ja kaappien hyllyt. Putsasin peilit sekä muutaman ikkunan sisäpinnan. Eilen illalla imuroin yläkerran vielä ennen nukkumaanmenoa. Mitähän siivottavaa keksisi huomenna? Tai ei siinä mitään keksimistä ole, kunhan vaan valitsee kohteen. Tänään Positiivareiden postissa kehotettiin innostumaan asioista vaikka väkisin. Yritin innostaa itseäni toimintaan ja kyllähän se tepsi.

Kävin työharjoittelupaikassani tarkistamassa lottoni, jokerin ja kenon. Jokerissa oli taas kaksi oikein, voitto 11,10 euroa. Kenossa sain sijoitetun summan takaisin. Supermonivedon kimpassakin oli pieni voitto tullut, mutta jätin sen vielä lunastamatta.

Kävin kirkossa äänestämässä. Entisen työkaverini mies sai ääneni, sitten äänestin tuntematonta naista. Kirkkoherraksi äänestin poikani rippipappia. Muistutin myös tytärtä äänestyksestä.

Menin poikaani vastaan rautakaupan pihalle. Poika oli aika väsynyt hommistaan. Jalkoja ja selkää särki. Hän oli kantanut lautoja ja siivoillut. Rautia oli tarjonnut hänelle ruuat Mäkkärissä. Kuinkahan poikki poika on perjantaina?

Haimme pari filmiä Makuunista ja pitsat Kotipitsasta. Lucky number slevin oli aika mielenkiintoinen filmi. Yhdeksäs komppania jäi minulta osittain katsomatta, mutta aika hyvä filmi sekin oli. Huomenna ehdin katsomaan sen loppuun.

Filmi jäi kesken, koska lähdin naapuriin kahville. Rouva oli tehnyt juustokakkua, nam. Annoin naapureille minulle tulleen kanavakortin. Osallistuin aikoinaan kanavapäällikkö äänestykseen ja sain sieltä kolmen kuukauden ilmaisen katselukortin. Meillä kun ei ole vielä digiboksia, niin emme tehneet kortilla mitään.