Piti vaihtaa ne talvirenkaat tänään, mutta tuli uskonpuute. En ole aikaisemmin vaihtanut hallitunkin avulla renkaita ja nyt en keksinyt hyvää paikkaa mistä nostaa autoa ylös. Auton pikkutunkkia en taas viitsinyt ottaa käyttöön. Onko selityksen makua? No joo, oikeastaan koko homma ei inspiroinut. Mielestäni tytär saa hoitaa renkaidenvaihdon, ihan autonlainauksen maksuna. Ehkä jotain tapahtuu tulevalla viikolla.

Olen palellut koko päivän. Iltapäivällä alkoi korvaa särkemään. Kuulin neuvon että valkosipuli parantaa. Juuri eilenhän ostin valkosipuleita sitä pataa varten. Neuvoa noudattaen kuorin kynnen ja työnsin sen korvaani. Olo ei ainakaan pahemmaksi tullut, mutta en pitänyt kynttä korvassa tuntia pidempään.

Kun niitä renkaita ei saatu vaihdettua, minun piti lähteä erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen bussilla. Kyllä oli kylmä värjötellä pysäkeillä. Yllätys, yllätys kaksi hallituksesta poisjäävää ei tullut kokoukseen. Luulen että saamme kyllä uuden ja hyvän hallituksen kasaan ensi sunnuntaina.

Poika palautti Makuunin filmit pyörällä. Hän oli palellut myös. Saikin nyt pitkät kalsarit jalkaansa.

Pojan toiveen mukaan tein vispipuuroa pitkästä aikaa. Tein puuron punaisista viinimarjoista, kun puolukoita ei ollut pakasteessa. Oli muuten tosi hyvää puuroa ja vispaantui kauniin vaaleanpunaiseksi.

Huomenna koululle ja aarrekartan tekoon. Saa nähdä kuinka sitä herää nyt talviaikaan?