Olen koko päivän kuunnellut luentoa bakteereista ja ruokamyrkytyksistä. Periaatteessa mitään ei voi syödä jos yhtään kammoksuu tauteja. Meikäläisen ruokahaluun ei kyllä tämäkään juttu vaikuttanut. Olen varmaan ennenkin kertonut tämän asian: kaksi tautia mitkä eivät ikinään iske minuun, ovat siivoushulluus ja anoreksia. En halua mitenkään halventaa anoreksiaa sairastavia, se tulkoon tässä myös julki.

Huomenna on myös koulupäivä. Ajattelin kyllä karata ruokatunnin jälkeen kotiin. Poika on yksin huomenna kotona ja hänen pitäisi tehdä niitä taksvärkkitöitä. Jätän hänelle kyllä työlistan, mutta kyllä työnjohdon läsnäolo olisi paikallaan.

Olen koko illan tehnyt töitä pelastaakseni tämän hallituskriisissä olevan yhdistyksen. Lähetin muutamaan paikallislehteen juttuvinkin ja samoin kahdelle radioasemalle. Jos julkisuus toisi meille uusia jäseniä ja varsinkin hallituksessa toimivia.

Nyt tämä likka lähtee suihkuun ja laittaa pesukoneen pyörimään. Viimeksi kun pesin pyykkiä, niin pesukone todella yritti pyöriä. Olin täällä yläkerrassa silloin kirjoittelemassa ja kyllä havainnoin koneen oudon linkousäänen. Kone oli ilmeisesti liian täynnä pyykkiä silloin. Se oli nimittäin kulkenut paikaltaan noin 40 senttiä ja törmännyt sitten lipastoon. Kone on työtason alla upotettuna. Oli siinä tunkemista taas takaisin. Jos lipasto ei olisi ollut tiellä, niin olisikohan se kulkenut niin että vesiletku olisi irronnut? Meillä ei ole edes lattiakaivoa keittiössä, missä kone sijaitsee. Vuonna 1999 sai vielä laittaa pesukoneen lattiakaivottomaan tilaan, nykyään se ei enää onnistu.