Tänään minä houkuttelin eilisen shoppailukaverini ulkoilemaan. Kiersimme Kaukajärven ja koirani oli tietysti mukana. Koira oli irti Kaukajärven melontastadionin kohdalla ja se söi maasta jotakin outoa. Riihiniemen kohdalla se oksensi kolme kertaa, ihan vatsahappoja vaan näkyi tulevan. Toivottavasti kukaan hullu ei ole laittanut myrkkyansoja koirille. Niitäkin tapauksia tapahtuu vuosittain. Koira on nyt ihan OK, oli vaan ihan hyvä että se oksensi heti.

Lenkkikaverini muisteli että on viimeksi kiertänyt Kaukajärven noin 20 vuotta sitten. Yritän saada hänet nyt vähän useammin tälle lenkille. Kaverini sai ennen puolta matkaa rakon kantapäähänsä. Hän tunki puiden lehtiä kantapäähän kohdalle sukkansa sisään ja se kuulemma auttoi.

Jälleen oli samanlainen lenkkiviikko kuin viime viikkokin. Minimitasolla mennään ja kaikki liikunta jää viikonloppuun. Perjantaina kävelin vakituisimman lenkkikaverini kanssa tunnin, lauantaina koiran kanssa alle puoli tuntia ja tänään oli yli puolentoista tunnin lenkki.

Laitoin taas yhden työhakemuksen matkaan. Kangasalla oleva lukkoliike haki myymäläänsä asiakaspalvelijaa. Pääsisinpäs nyt edes haastatteluun! Laitoin kuoren päälle kaksi vanhaa joulupostimerkkiä. Toisen hinta on ollut 1,50 mk ja toisen 3,50 mk. Eli niistä tulee yhteensä ykkösluokan merkin verran, vähän enemmänkin. Vanhojen postimerkkien pitäisi vielä kelvata postille. Olisihan sekin huomiota herättävää jos firman pitäisi käydä lunastamassa hakemukseni postista.

Huomenna on taas koulua. Ensi viikolla on edessä hygieniapassin suorittaminen. Toivottavasti viikolla on muutama etäpäivä. Pojalla on syysloma keskiviikosta alkaen. Tiistaina on taksvärkkipäivä ja hän saa tehdä töitä täällä kotona.