Aamulla menin hammashoitolaan ja join siellä kahvit. Valokuvasin ja haastattelin hammaslääkärin  ja eläkkeelle jäävän hammashoitajan. Sitten menin työharjoitteluun.

Päivä oli melko rauhallinen, tietysti kaikki asiakkaat tulivat sitten yhtenä ryöppynä klo 15-16 välillä. Liikkeen omistaja kävi taas saunottamassa isänsä. Sain tehdä taas yhden lahjapaketin.

Illalla oli savikerhon vuoro. Teimme kolmiulotteisen seinätaulun. Minä tein leijonan pään. Kahden viikon päästä on viimeinen kerta. Silloin poltamme ja lasitamme työmme.

Morossa ei sitten ollutkaan juttuani. Tosi mälsää etteivät pidä yhtään yhteyttä ja kerro onko juttu tulossa julki vai ei. Ja koska se juttu julkaistaan, vai julkaistaanko koskaan?

Tytär on ollut tänään Hämeenkadun approssa. Se on yliopiston opiskelijoiden perinne. Tytär kävi eilen illalla hakemassa vaatteita tapahtumaan. Hän soitti minulle tänään. Varoittelin, ettei hukkaisi ainakaan avaimiaan. Tytär oli poikakaverinsa kanssa tehnyt tänään asuntokaupat.

Huomenna on vapaapäivä. Jee! Kirjoitan kaksi tai kolme juttua Moroon ja kyselen että julkaistaanko niitä. Vai tarjoanko niitä muihin lehtiin? Kokoan myös näyttökansiota.