En löytänyt
googlettamalla netistä rievän ohjetta, mutta tässä se on. Paistoaika oli
uunissani hieman lyhyempi kuin ohjeessa. Rieviä ei voideltu millään ennen eikä
jälkeen paiston. Valmiit rievät peitin pyyhkeellä ja pannulapuilla. Rapeaksi
tullut kuori pehmeni. Rievät olivat tosi hyviä!
Tampereen rievä:
Puoli litraa maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
5 dl ohrajauhoja
4 dl vehnäjauhoja
- Sekoita hiiva kädenläpöiseen maitoon ja alusta taikina. Anna nousta kunnolla.
- Leivo joko kaksi tai neljä limppua. Anna nousta.
- Pistele limput ja paista 275-asteisessa uunissa, pieniä 10 minuuttia ja isoja 18 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.