Kävin iltapäivällä asuntoesittelyssä tässä meidän asuntoalueella. Hintapyyntö oli 325 000 euroa. Hinnassa on varmaan hieman tunnetta mukana. Kiinteistövälittäjä sanoi että kaikki tarjoukset varmaan hyväksytään, mitkä ovat 250 000 euroa tai yli. Talo myydään eron takia. Talo oli hieno ja hyvin remontoitu. Talon isäntä on rakennusalan ammattilainen ja emäntä hyvä sisustaja. Hassua, että kun talo vihdoin saadaan kokonaan remontoitua, niin sitten erotaan.

Tässä käy varmaan samoin kuin meidän naapurustossa olevalle talolle. Sitä myytiin yli puolivuotta ja kahden eri välittäjän toimesta. Hinta oli ensin 280 000 euroa. Sitten hinta putosi 219 000 euroon. Seuraavaksi siitä pyydettiin 199 000 euroa. Toteutunutta hintaa en tiedä, mutta varmasti se on alle tuon pyydetyn.

Poika on ollut koko päivän kaverillaan. Tein hänelle nakkimunakkaan ennen lähtöä. Toivottavasti on saanut ruokaa kyläpaikassa. Poika on niin vaatimaton, ettei kyllä ala itselleen ruokaa kylässä kyselemään. Tämä hänen kaverinsa on taas toista maata. Hyvä ettei itse mene meidän jääkaapille koluamaan ruokaa.

Olin taas lenkillä. Kolme varttia kaverin ja koiriemme kanssa. Keskisyke 130 ja maksimi 140. Vielä pitäisi puristaa se 5-15 minuuttia 150-170 sykkeellä. Taitaa jäädä sykkimättä.

Ainoa kotityö tänään on ollut pyykinpesu. Laitoin taas jutun Moroon, kait se julkaistaan ensi torstaina. Mukaan laitoin neljä valokuvaa, saavat valita mielestään parhaimman.

Huomenna on koulussa retkipäivä ja sen on huonosti organisoitu. Nyt on epävarmaa, kuinka moni tulee paikalle omalla autolla ja kuinka moni mahtuu sitten autojen kyytiin. Minä sanoin alun alkaen että tulen EHKÄ omalla autolla. Päätin juuri että en mene omalla autolla paikalle. Olemme lähdössä Lempäälään (älkää kysykö miksi) ja minä en ota sitä riskiä että autoni hajoaa moottoritielle. Autossani on kytkin vähän reistaillut. Ajelen sillä nyt vaan ihan kaupunkialueella, kunnes se hajoaa kokonaan. Viimeksi kytkinvaijeri meni poikki sopivasti lähihuoltoasemamme kohdalla. Ei ollut pitkä matka korjaamolle.