En karannut koulusta ruokatunnilta, vaan vasta iltapäivän kahvitauolta. Tänään opiskelimme hygieniapassiin kuuluvaa omavalvontaosuutta. Perjantain koe kestää maksimissaan 45 minuuttia. Kone arpoo 40 kysymystä tuhannesta. Kuudella väärällä vastauksella vielä läpäisee testin. On sitten ihan säkää tuleeko helpot vai vaikeat kysymykset. Lisätietoja hygieniapassista täällä.

Unohdin jättää pojalle työlistan taksvärkkipäiväksi. Oli hän sentään vienyt jätepaperit omatoimisesti. Päätimme pitää taksvärkin torstaina kun minullakin on vapaapäivä. Voimme sitten tehdä yhdessä kotihommia.

Olin tyttären ja hänen poikakaverinsa kanssa tänään Gigantissa. Nuoret katselivat ja pyysivät tarjouksen hellasta, jääkaappipakastimesta ja astianpesukoneesta. Heille tuli jo kinaa siitä pitääkö astianpesukoneen olla normaalia kokoa vai kapea malli. Muistutin heitä viisaasta sananlaskusta: Kun kinaat idiootin kanssa, katso ettei hän tee samoin! En muista mistä olen tämän viisauden lukenut. Jostakin blogista tai sitten Positiivareiden sivulta. Kuka tunnustaa?

Kävin tyttäreni kanssa kaverillani iltakahvilla. Kaveri oli taas tehnyt mustikasta hyytelökakkua. Tämä kakku on epäonnistunut jo monella tavalla sekä kaverillani että tyttärelläni. Minä en ole sitä vielä kokeillut tehdä. Ehkä on parempi turvautua Vilijaanan hyydykekakkuohjeisiin tai sitten Marien ohjeisiin.