Tampereella on satanut koko päivän. Välillä on ollut tihkua, mutta välillä vettä on tullut kuin saavista. Koiran ja naapurin rouvan kanssa tein ihan pienen lenkin illalla. Muuten olen ollut kotona koko päivän.

Siivosin eteisen kaapin. Laitoin tyttären vaatteita ja hänen muita tavaroita pahvilaatikkoon. Puhdistin pyykkikoneen nukkasihdin. Pyyhin pölyjä ja tyhjensin astianpesukoneen. Pojan huoneen patteri on pyyhitty, eli lämmöt päälle sinne ensi yöksi.

Ruuaksi tein jauhelihakeittoa suuren kattilallisen verran. Siinä on syömistä pariksi kolmeksi päiväksi. Jollen sitten pakasta osaa.

Tytär soitti ja kertoi että he saavat todennäköisesti ensi viikolla uuden asuntonsa avaimen. Kiva mennä katsomaan heidän tulevaa asuntoa. Heillä oli kiistaa siitä, valitaanko keittiöön leveä vai kapea astianpesukone. Riita ratkaistiin rahaa heittämällä. Tytär voitti, eli heille tulee se kapeampi malli koneesta. Tytär kysyi tulisinko häntä vastaan tiistaina Hatanpäälle. Häneltä vedetään silloin kaksi viisaudenhammasta pois. Aika on aamulla klo 9. En oikein innostunut asiasta, koska vapaapäivinä en halua lähteä aamulla mihinkään.

En kertonut tyttärelle vielä mitään Bellaan ilmoittautumisesta. Katsotaan nyt mitä Bellan porukka minulle vastaa. Luulen kyllä että he minut valitsevat. On vaan sellainen tunne.