Ei tullut ensilumi, vaan tuli vesisade. Todella tympeä päivä ajoi minut tekemään hulluuden.

Ilmoittauduin nimittäin Bellaan että saisin sisäisen ja ulkoisen muodonmuutoksen. Poikani mielestä ajatus on ihan hullu. Miksi mennä häpäisemään itsensä telkkariin? Tyttärelle en ole kertonut asiasta vielä mitään. No lomake lähti jo matkaan ja kuulostelen mitä sieltä kuuluu. Ainakin lähettämäni valokuva on niin kauhea, että tekijät varmaan epäilevät voivatko he tuolle kohteelle tehdä mitään. Tai sitten he näkevät minut suurena haasteena.

Kaverini herätti minut puhelinsoitollaan puoli yksitoista ja hän poikkesi meillä kauppamatkallaan aamukahvilla. Minä taas poikkesin hänen luonaan iltakahvilla. Kaverini on lähdössä viikon päästä Bostoniin 16-vuotiasta poikaansa tapaamaan. Hän oli ollut tänään vaateostoksilla ja esitteli sitten illalla minulle ostoksensa.

Koira oksensi aamulla sänkyyni. Siinä meni sitten täkki ja lakana pesuun. Tein koiran kanssa lenkin työharjoittelupaikkaani. Palautin loton ja osallistuin supermonivedon porukkaan.

Imuroin alakerran ja suunnittelin isompaa raivausta. Tuntuu ihan toivottomalta saada tämä talo jonkinmoiseen kuntoon. Tavaraa on ihan liikaa. Täytyisi heittää ylimääräistä tavaraa pois. Mutta kun kaikki on muka niin tarpeellista. Vaikka niitä ei edes muista tai käytä. Huh, huh! Laatikkoleikki on otettava taas käyttöön.