Jos nyt vielä kertoisin mitä muuta olen tänään tehnyt, kuin leikkinyt Laatikkoleikkiä.

Koko päivän on vihmonut vettä, aurinkoa ei ole näkynyt ollenkaan. Aamulla meni taas tosi kauan kun luin Aamulehden ja kaksi sen liitelehteä.

Poika lähti pyörällä kaverilleen puolenpäivän maissa. Tein hänelle makkara-sipulimunakkaan ruuaksi. Itse söin sitä Lidlin pakastetta (riisiä & lihaa) raejuuston kera.

Aloin taas siivoamaan ja raivaamaan, eli leikin laatikkoleikkiä. Idean laatikoihin sain kirjasta Kaikki paikallaan. Mukavaa että mukaan ilmoittautui muitakin leikkijöitä. Jaksoin touhuta pari tuntia ja jätekasa vain kasvoi eteisessä. Odottelen että vesisade laantuu ja vien sitten Kalle Kierrätyksen pois.

Kaverini pyysi minua sauvakävelemään, mutta minulla oli juuri silloin tämä laatikko-operaatio kesken, joten kieltäydyin. Kaverini tuli kuitenkin meille ja joimme kahvit sekä juttelimme viimeisimmät kuulumiset. Pyrimme menemään taas lenkille yhdessä. Hyvä jos kiertäisimme edes kerran viikossa Kaukajärven. Yötyöläisen kanssa on vaikea sopia menoja. Tämä kaverini ei ole vielä niin tottunut yötyöhön, että hänen unirytminsä olisi vakiintunut.

Lähdin koiran kanssa autolla Pirkkalaan hakemaan sitä koiran takkia. Oli aika kauheaa ajaa kaatosateessa. Pelkäsin hieman vesiliirtoa ja huomasin että pyyhkijöiden sulat voisi vaihtaa. Reittihaun kartan avulla osasin hyvin varuskunta-alueelle. Juttelin siskoni ex-miehen kanssa tovin ja hän leikki koiran kanssa siinä samalla. Kotimatkalla huomasin että minulla oli ihan kaamea nälkä. Minulla käy usein niin, että ykskaks olen melkein pyörtymispisteessä nälästä. Siis ihan oikeasti. Oli sitten pakko kurvata Kaukajärven Nesteelle ja ostaa pitsaslice. Ostin samalla yhden maidon. Tänään oli tarkoitus käydä ruokakaupassa, mutta se unohtui.

Jos sade yhtään laantuu, lähden koiran kanssa lenkille ja sykemittari taas mukaan. Viikkotavoite lenkkeilyssä on kyllä saavutettu, nimittäin se minimi. Ainoastaan puuttuu 5-15 minuuttia 150-170 sykkeellä. Tuolla pimeässä varmaan kehtaisi juosta hölköttää viisi minuuttia.

Huomenna on koulua ja päivän aiheena on työturvallisuus. Toivottavasti herään hyvin.