Olin aamulla koulussa hygieniapassin kokeessa. Koko ryhmä suoriutui tehtävästä hyvin, kaikki saivat sitten uuden passin. Tarkistin myös koulun koneelta opintoni ja huomasin että se englannin suullinen näyttökin on hyväksytty. Viikonlopun aikana täydennän näyttökansioita ja maanantaina tai tiistaina käyn koululla ainakin tulostelemassa.

Nyt alkoi neljän päivän vapaat. Vasta keskiviikkona on koulua, torstai ja perjantai kuluu työharjoittelussa. Opettaja tulee torstaina käymään harjoittelupaikassani.

Eilen tehty radiohaastattelu tuli tänään Tampereen radiosta ulos ennen yhtätoista aamulla. Soittivat minulle tuntia ennen ja minulle tulikin kiire että missä pääsen kuuntelemaan lähetystä. Sain koulun vahtimestarilta lainaksi hänen omaa radiota. Hän päästi minut myös tyhjään luokkaan rauhassa kuuntelemaan. Olisi ollut vähän noloa istua koulun aulassa tai käytävällä kuuntelemassa radiolähetystä.

Tänään on ollut aivan jäätävän kylmä ilma. Tuuli on navakkaa ja nyt illalla on taivaalta tullut jäisiä kiteitä. Saa nähdä vaikka huomen aamulla olisi yllätys: ensilumi maassa. Talvi yllättää aina autoilijat!

Poika lähti pyörällä kaverilleen ja laittoi onneksi talvitakin päälleen. Täytyy laittaa jo lisää pattereita lämpiämään ensi yöksi. Nyt on käytössä vasta keittiön, pesuhuoneen, vessan ja eteisen lattialämmitykset. Ruokailutilassa lämmittää massavaraaja joka lämpiää vain yösähköllä. Muissa huoneissa on tavalliset sähköpatterit.