Koulussa oli englannin opetusta aamupäivällä ja iltapäivällä oli se suullinen näyttökoe. Koe meni mielestäni ihan hyvin. Tosin tein yhden kardinaalimokan: sanoin ajatuksissa blue kun piti sanoa red. Se oli ihan ajatusvirhe, heh.

Koulun jälkeen menin kaupungille . Ostin pojan pyörään kaksi ledivaloa, punaisen ja valkoisen. Valot eivät juurikaan auta näkemiseen vaan näkyvyyteen. Pyörätiet ja kadut on valaistut, mutta valoton pyöräilijä on vaikea huomata ilman mitään valoa. Minusta valot olivat hienot. Voinkin kokeilla valoja illalla koiran kanssa lenkillä.

Tytär soitti kun olin kaupungilla. Ensimmäinen uutinen oli että avainnippu oli löytynyt yliopistolta. Toinen uutinen oli että kadonneeksi luulema sateenvarjoni oli tyttärellä. Turhaa olin käynyt löytötavaratoimistolla. Ja tytärkin ehti ne uudet avaimet teettämään. Kävin tyttären kanssa kahvilla Coffee Housessa ja söimme puoliksi yhden Tiramisun. Sitten kävimme sekä Osuuspankissa että Nordeassa. Niitä asuntolainajuttuja hoideltiin ja minä sain täytettyä takaajan paperin. Saa nyt nähdä kelpaanko takaajaksi, kun olen työtön. Omaisuutta ja talletuksia mielestäni minulla on riittävästi pieneen takaukseen. Tytär kävi vielä illalla ja katsoimme kaikki paperit vielä kertaalleen läpi.

Pojan kaveri oli meillä kun tulin koulusta kotiin. Tein pojille makkara-sipulimunakkaat. Pojat ovat pelanneet koko illan pleikkarilla olohuoneessa. Hauskaa niillä kuulostaa olevan.

Omenat olivat kuivurissa koko viime yön, eli noin yhdeksän tuntia. Aamulla kuivurissa oli lämpöä 50 astetta ja huoneen lämpötila oli 27 astetta. Ihan mukavan lämmintä, ainakin kissa ja koira nauttivat lämmöstä. Tarkoitus on laittaa ensi yöksi kuivuri taas päälle, jos nyt vielä menen taskulampun kanssa omenoita keräämään maasta.

Huomenna on vapaapäivä, jihuu! Illalla menen tyttären kanssa katsomaan Jadesoturi elokuvaa.