Päivällä oli hyvinkin tyyntä ja jopa aurinko vilahteli pilvien välistä. Mutta nyt illan suussa tuuli on kerännyt voimiaan ja sadettakin on tullut. Ulko-oveni vieressä roikkuva tuulikello soi kiivaasti. Suomen myrskyvaroitukset on annettu.

Saa nyt nähdä kaatuuko naapureiden koivut tässä myrskyssä? Puut ovat vanhoja ja naapurit suunnittelivat niiden kaatoa jo viime kesänä. Onneksi minä sain sen pihakatoksen purettua, nyt se jo lentelisi kaukana muiden pihoissa.

Työharjoittelussa oli tasainen ja melko hiljainen päivä. Ehdin välillä leikkimään takahuoneeseen chihuahua kanssa. Koira on alle yksivuotias ja erittäin leikkisä. Tätä koiraa ei varmaan ulkoiluteta nyt myrskyn aikaan. Se painaa hieman yli kaksi kiloa ja varmasti ainakin kaatuu tuulen voimasta.

Poika on kaverillaan. Hän meni sinne jo iltapäivällä polkupyörällä. Tyttärellä on edelleen autoni lainassa. Se on kyllä kummallista että juuri silloin sitä autoa kaipaa, kun se ei ole paikalla. Olisin lähtenyt vielä ruokakauppaan ja laskuja maksamaan. Tytär aina vinoilee minulle siitä, etten maksa laskuja netissä. Olen sitä mieltä, että kuitenkin nopein tapa on maksaa laskut tuulikaapissa viivakoodilla.