Tänään oli työnhakukoulutusta puoli päivää. Maanantaina jatkuu sama homma ja silloin teemme aarrekartan. Olinkin juuri ajatellut tehdä uuden aarrekartan ja tämä osui nyt ihan nappiin. Olin myös päättänyt että nyt saa työkkärin kurssit riittää. Viiden vuoden sisään olen käynyt melko monta kurssia, enkä ole työllistynyt. Mutta tänään bongasin kiinnostavan kurssin, nimittäin kolme kuukautta kestävän urasuunnittelukurssin. Kurssi alkaa jo joulukuun alussa ja menisi viikon verran päällekkäin nykyisen kurssin kanssa. Täytyy taas rustata hyvä hakemus että pääsen haastatteluun.

Sain purettua katolle lentäneen pihakatoksen. Katos on ihan ehjä, paitsi kaksi putkiosaa on vääntynyt. Ehkä ne saa oikaistua tai sitten ne paukahtaa poikki oikaisussa. Täytyy nyt odotella että joku voimamies tulee kyläilemään.

Koulun jälkeen laitoin ruuaksi kinkkukiusausta. Annoksesta pitäisi riittää neljälle, mutta kyllä me pojan kanssa se saatiin tuhottua. Poika söi kaksi kolmasosaa. Kissa kärkkyi myös sitä itselleen ja koira sai putsata uunivuoan. Eli olihan siinä periaatteessa neljälle annokset.

Ostin tänään apteekista hirvensarvisuolaa. Teen viikonloppuna lettuja Viivin ohjeen mukaan. Letut ovat kuulemma ihan mielettömän hyviä!

Ehdin nukkumaan pikapäikkärit ennen illan menoa. Olin työväenopistolla uuden julkaisujärjestelmän koulutuksessa. Kirjoittelen silloin tällöin erääseen nettilehteen ja se siirrettiin nyt uudelle palvelimelle ja järjestelmä uusittiin. Täällä kurssilla tapahtuikin yllättävä asia. Minulta kysyttiin: Oletko Tekosyy? Kysymys piti toistaa ennen kuin tajusin mitä kysyttiin. No, myönsin olevani ja kysyin samalla kuka kysyjä on nimimerkiltään. Sovimme yhdessä että olemme hiljaa tästä asiasta. Olo oli vähän kuin Maanalaisen armeijan tai sissiliikkeen jäsenellä.

Lähdin koulutuksesta hieman etuajassa pois. Tytär oli tullut käymään kotona ja halusi naapuriin kyläilemään. Menimme siis naapuriin iltakahville. Tyttären leuka oli aika turvoksissa eilisen hampaiden poiston takia. Sanoinkin että hän näytti ihan Jimmy Carterilta.

Huomenna on työharjoittelua, mukava mennä lahjatavaraliikkeeseen pitkästä aikaa. Illalla on keramiikkakurssi. Eli mukava päivä tiedossa. Päätän varmaan heti aamulla olla hyvällä tuulella.